| mayafera4 a întrebat:

Buna, iubitul meu mi-a introdus doua degete in vagin, am simtit o usoara durere iar la scurt am sangerat.Credeti ca m-a dezvirginat sau doar m-a deflorat? Imi puteti explica într-un mod simplu prin care pot ingelege diferenta? Ma simt diferit si ma tot gandesc la asta. Rog seriozitate.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Daca pielita denumita HIMEN este RUPTA prin MASTURBARE, in acel caz se produce DEFLORAREA ''pasaricii''.
Doar atunci cand pielita denumita HIMEN este RUPTA prin SEX REAL, adica de catre penisul care este bagat in vagin, in acel caz are loc DEZVIRGINAREA femeii, deci NU a ''pasaricii'' ei
In concluzie procesul denumit DEFLORARE se produce la nivelul VAGINULUI, iar procesul DEZVIRGINARII se produce la nivelul capului, adica a MINTII femeii.
Este explicatia medicala cea mai simpla posibila. Multa sanatate!

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da, evident ca s-a rupt himenul si deflorarea s-a produs.

| mihai69 a răspuns:

Diferența este asta: prin jocuri, exerciții fizice etc. îți poți răni / rupe de tot himenul. Asta nu înseamnă însă că nu ai mai fi pură, virgină.
Virginitatea (fecioria, puritatea) o pierzi atunci când faci SEX prima oară.

| Emilian65 a răspuns:

Daca ti-a bagat doar degetele, nu te-a dezvirginat. Dezvirginarea, atat la fete cat si la baieti, se produce odata cu primul act sexual vaginal. Ce s- intamplat la tine a fost doar o rupere a himenului si in acest caz este vorba de asazisa deflorare.

| Andreeush a răspuns:

Dezvirginat sau deflorat e acelasi lucru.
Prin introducerea degetelor in vagin himenul tau a fost perforat de unde a rezultat sangerarea.

| eugeniu2020 a răspuns:

Esti mica si inca nu stii multe - dar nu mai esti virgina doar dupa ce faci sex, cu bagatul degetelor sau limbi primite tot virgina esti!

| mayafera4 explică:

Vreau sa imi explice cineva care stie sau care a trecut prin asta. Sunt nelinistita din cauza ca a curs sange, imi poate spune cineva?