In cazul in care fata este inca virgina, fiindca nu a intretinute acte sexuale reale si de asemenea niciodata nu s-a masturbat intravaginal, intr-o astfel de situatie himenul ''pasaricii'' ei, care acopera partial intratrea in vagin in mod (aproape) sigur este intreaga, intacta. Insa aceasta stare de integritate a himenului se poate modifica incepand cu momentul in care prin acea gaurica, perforatie existenta din nastere sunt trecute fortat sau neglijent 2 degete ca in timpul introducerii lor in vagin, degetele pot sa lezeze, sa crape sau sa rupa pielita himen si astfel sa se produca asa numita DEFLORARE a ''pasaricii'' care de obicei are ca una dintre urmari o oarecare sangerare, care in functie de gradul de vascularizare a pielitei himen, poate fi mai mult sau mai putin evidenta/abundenta. in concluzie usoara durere resimtita cat si sangerarea care a urmat, indica faptul ca s-a produs o deflorare, insa amploarea deflorarii sa fie destul de o mica. Deocamdata. Multa sanatate!
Dacă a băgat NUMAI degetele, nu te-a dezvirginat, doar te-a deflorat (ți-a spart himenul).
Buna!
Eu nu cred ca te-a dezvirginat cu cele doua degete introduse in vaginul tau.
Nu stiu ce ar fi putut provoca sangerarea/usoara durere in afara de o zgarietura pe peretele interior al vaginului care este sensibila chiar si la atingerea cu unghia.
beausingurlamasamea întreabă: