| Fatacufazele a întrebat:

Buna, iubitul meu mi-a spus că acum ceva timp la muncă o fata a început să se deie la el.El mi-a spus că i-a zis că are relație de 2 ani și că i-a arătat degetul pe care ar trebui sa fie verigheta.Eu totuși mă tem sa nu-l pierd.Mereu am fost firea aia care daca vad că se uită la o fata mai atent incep să mă compar cu ea.Mereu îmi spune cum că vrea să avem un copil împreună când o să fiu pregătită și se gândește la viitor cum ar fi sa ne apucam de casă și chestii de astea.Mi a și spus că putem sa ne cununăm daca vreau (nu ne permite sa ne căsătorim, sa facem nunta chiar acum) și că mă iubește enorm de mult și să nu mă gândesc la prostii. Mi-a spus că niciodată nu l-am atras cineva încât să simtă nevoia sa vorbească cu altcineva înafara de mine. Știu că aici problema e la mine cu frica asta de abandon.Îmi spune mereu că o să fim împreună până o să murim.Dar nu știu..totuși mi-e frica că cineva îl va vedea cu aceiași ochii cu care îl văd eu și că mi l-ar putea lua..Nu știu ce să fac.
PS:suntem mutați împreună

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cununia aia de care vorbesti NU are nici o valoare legala!
Sigur ca va permiteti sa va casatoriti, avand nevoie doar de 1 singura pereche de prieteni sau sora, frate, parintii eventual, care merg cu voi la casa casatoriilor, care sa fie martori la casatoria voastra legala si apoi mergeti o mana de oamenis a aveti o masa de pranz la orice restaurant.
Nunta o puteti face si peste ani, daca vreti.
Nu te apuca de nici o casa, ca omul se plictiseste, se schimba si te lasa cu buzele umflate pentru 1-2 ani. fa Casatoria legala si apoi poti s afaci si case si copii, ca nunta nu-i importanta, dar casatoria ia legala,; a casa casatoriilor, este cea mai importanta, mai ales cand nu ai incredere in tine si esti geloasa, putand oricand sa-l pierzi.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

A fost sincer si ti-a spus si ce a facut ca sa o puna pe aia pe liber.
Scapa de gandurile astea, numite gelozie, pentru ca iti sabotezi singura relatia.
Mergi si vorbeste cu un psiholog, rezolva ranile pe care le ai, daca vrei sa-ti mearga bine in relatii (in orice relatie).

| Robert2526 a răspuns:

Nu iti mai face singura rau, ca nu ai de ce. E normal sa se dea diverse persoane la el, cred ca toti patim..nu scrie pe fata lui ca e luat happy Nu ai motive de gelozie

| Ana0505 a răspuns:

Dacă ți-a zis de fata aia ca s-a dat la el eu zic sa stai liniștita te iubește.Mai ales ca locuiți împreună

| Fatacufazele explică (pentru Ana0505):

Chestia e că eu l-am întrebat din prostie daca s-ar dat cineva la el de când suntem împreună și atunci mi-a zis, până atunci nu am știut

| Ana0505 a răspuns (pentru Fatacufazele):

Îți faci prea multe filme din cauza ca îl iubești crede-mă