1)"Asa cum petalele unei flori se deschid la lumina soarelui si se lasa
leganate in bataia vantului, tot asa si gandurile mele se indreapta spre tine
si te roaga sa te opresti o clipa din preocuparile tale si sa asculti un
sincer "Te iubesc!". 2)Niciodata nu voi avea timp sa iti redau in cuvinte tot ce simt pentru tine...
iubire, pasiune, dorinta...tot ce stiu e ca voi incerca mereu sa fac mai mult,
mai mult decat e posibil, pentru a te pastra aici intr-un coltisor al inimii
mele, un coltisor pe care ti-l rezerv tie, dragul meu...pt ca tu esti tot ce
mi-am dorit vreodata! Ochii tai patrunzatori m-au fascinat din prima clipa,
buzele tale senzuale m-au cucerit... iar mana ta calda o simt pe fruntea mea
rece."3)Sunt un fulg de nea care incearca sa iti mangaie fata... Doamne ce as vrea
sa ma scurg in pielea ta si sa nu mai ies niciodata, asa as avea certitudinea
ca nu am sa te pierd... Poate pentru o clipa ai sa crezi ca sunt nebuna... Poate
ca asa este...sunt nebuna, nebuna dupa tine, tu esti tot ce am de pret..tot ce
am visat, tot ce mi-am dorit. Poate viata mea a fost cruda cu mine, tu sa
fii atat de departe si eu... sa te caut in disperare. Vreau sa te vad, sa
te sarut, sa fiu numai a ta, nu pentru o clipa ci pentru eternitate...Noaptea trece,
o muzica suava imi alina singuratatea... ce pot face? nimic decat sa astept
clipa revederii noastre, clipa in care voi fi din nou in al 9 lea cer... Ma
rog la Dumnezeu ca acea clipa sa fie cat mai aproape pentru ca suferinta mea sa
inceteze. Am nevoie de iubirea ta, am nevoie de o iubire sincera si
reala... m-am saturat de minciuni si inselatorii... Vreau sa traiesc alaturi
de tine clipe magice, clipe de vis, clipe in doi, pe care nu cred ca as
putea sa le descriu in cuvinte... pentru ca nu au grad de comparatie... Marea este
complicea mea, ea este alaturi de mine mereu, ea este singura care nu m-a tradat si
nu ma va trada niciodata. dar ea nu poate tine locul unei dragoste adevarate...
e nevoie de un inger de baiat pentru ca totul sa fie ca in paradis... Si ce mai pot
cere de la Dumnzeu cand am gasit-o? Doar sanatate si multi ani de fericire..."4)Stau si ma gandesc cum sa ajung la inima ta. si nu reusesc sa-mi dau seama
... ce lipseste. ca noi sa fim impreuna pentru eternitate. poate ca asa ne
e scris, sa fim departe unu' de celalalt... si sa iubim prin suferita. Am
nevoie de tine... vreau ca in fiecare seara sa adorm cu tine... si a doua zi
dimineata sa fii tu cel langa care sa ma trezesc... Vreau ca tu sa reprezinti
visele mele, vreau ca tu sa fii motivul pentru care sa traiesc, vreau ca tu sa fii
totul!" sper ca ti-am fost de ajutor. fundita?
Eu cred ca nu ar trebui sa pui niste dulcegarii pe foaie.Cred ca "TE IUBESC" si doua vorbe din suflet ii vor fii de ajuns.Sincera sa fiu, mie nu imi plac dulcegariile...cu petale de flori si astea.
Cred ca daca as fii in locul tau, scrisoarea/dedicatia va fi una destul de scurta:
Te iubesc! Si pur si simplu i-as aduce aminte de cateva momente placute petrecute alaturi de el.Atat.Acum...depinde firea acestuia.
Bafta!
Nu te-ar ajuta sa iti scriem noi, tu stii cel mai bine ce e in inimioara ta pentru el, scrie-i cateva cuvinte semnificative dar spune din adancul inimii!
Nu avem cum sa scriem noi ce simti tu! Scrie-i totul din suflet! Dar sa nu bagi scenarii de telenovela, genu':"Te iubesc asa cum nu am mai iubit pe nimeni!"Sa bagi ceva de genul:"A fost odata ca niciodata, ca de n-ar fi nu s-ar povesti. A fost odata un print (si aici il descrii si tu pe el, il descrii si fizic si moral, daca nu te descurci iei si de pe net). Dupa o descriere pompoasa despre printul inimii tale, bagi incheierea "Si am incalecat pe o capsuna, si...hei! Nu v-am spus chiar o minciuna!"Sper ca te-am ajutat.
Daca il iubesti cu adevarat vei inventa ceva, nu trebuie sa fii buna in asta,, Fii sincera
nu folosi multe te iubesc-uri
si nu scrie ca Eminescu,,,,, noi baietii apreciem sinceritatea dar nu prostii de genu :esti ca o petala de trandafir intr-o dimineata rece de primavara, esti oxigenul meu si vreau sa traiesc cu tine la tara Ok fara ultima expresia EPICA. Desigur inspirate de pe net dar fii originala si nu folosi expresii populare. simplifica totul si nu o fa de 10 pagini A4 ,, te vei descurca BAFTA, si Have a nice day
Majoritatea ti-au dat raspunsuri eronate, iar Mizukori ti-a dat o chestie plina de dulcegarii si alte prostii d-astea care nici macar nu-s spuse din suflet.
1: Nu trebuie sa ii scrii o declaratie de dragoste iubitului tau, doar pentru ca asa vrea el.Suna mai mult a obligatie.Declaratiile astea se fac cand simti.
2: Crezi ca daca iei declaratia de pe net, sau spusa de altii... e corect? Asa demonstrezi si tu ca de fapt, faci asta doar pentru ca vrea el sa auda declaratii de dragoste si ca tu n-ai nimic impotriva in a-i spune minciunile astea frumoase.
Nu e corect fata de voi si fata de relatia voastra.
Pai. el sincer nu cred ca vrea ca dedicatia ta sa fie o farsa(adica sa ii rogi pe altii sa iti faca tie dedicatia). Nu te supara pe mine dar el cred ca vrea ca tu sa ii scrii ce simti tu cu adevarat, nu ce spun alti ca poate nu exprima insusi sentimentele tale pentru el. Nu stiu. Asta este parerea mea. Eu asa as face, mi-as scrie sentimentele mele nu versurile altuia. Te pup scumpa :*
Diana_4238 întreabă: