Sa nu-l inseli :/ logic. Sa vorbiti, sa nu fiti gelosi, s-o lasi mai moale, sa raspunzi cand te suna, sa incerci sa nu fii stresanta. Lucruri din astea, practic nu pleaca pe marte. doar pleaca undeva pentru a rezolva ceva anume apoi totul va reveni la normal. Important e sa nu incepi cu scandalurile si acuzatiile si tot felul de prostii din astea Succes. Funda?
Eu inainte sa ne casatorim am avut o perioada in care am fost plecat DIN TARA timp de TREI LUNI pe motive profesionale, iar relatia noastra nu a avut deloc de suferit.Cum?
-ne trimeteam poze zilnice unul altuia
-ne povesteam ce am facut in acea zi
-vorbeam pe videochat seara de seara(foloseam WhatsApp)
-ne-am facut cate un cadou repicproc la despartire, care sa ne aduca aminte unul de celalalt.Eu i-am dat o bratara din aur, ea mi-a oferit un ceas foarte fain. Obiectele astea ne-au apropiat mai mult, va sfatuiesc sa faceti la fel.Nu va fi usor, iti zic, dar va trece repede.
Oare ce sfaturi a primit iubita mea si de la cine, din moment ce a rezistat sa stea "cuminte" chiar daca a fost despartita de mine 1 an si 4 luni, perioada in care atat eu ca si toti ceilalti taneri am fost inrolati in armata?
Daca il iubesti cu adevarat nu vad de ce nu ar rezista relatia voastra, uni au fost in razboi si femeile lor le-au asteptat, ai ratiunea sa nu isi urmezi animalul din tine, vorbeste cu el mai des, scrie intr-un jurnal ce simti pentru el, de ce sal astepti o luna?
Apuca-te de curatenie generala serioasa in casa, cu spalat perdele, pereti, covoare, fiecare seratr si dulap scoase si improspatate, sortate, aliniate...si sa vezi cum trece timpul!
Ti-e frica de-o luna? O sa vorbiti zilnic, va fi ca si cum ar fi langa tine! Dar unde naiba merge el o luna...cum te-a mintit?
RRSecularHumanist întreabă: