Salut nu prea inteleg o sa vina la 2 luni acasa ce vrea sa insemne asta o sa vina odata la 2 luni sau pleca decat 2 luni si dupa ce intoarce? oricum nu conteaza depinde de cat de mult va iubiti de cat timp esti impreuna cu el, daca pleaca pentru o perioada mai lunga incet incet relatia se duce pentru ca ochii care nu se vad se uita, singura solutie este ca te ia acolo cu tine nu stiu ce sa zic eu daca as iubi o fata si ar trebui sa plec as lua in calcul doua variante ori as lua-o cu mine ori nu as mai pleca p.s. daca placa o perioada mai lunga relatia se raceste usor usor si pana la urma nu va mai exista imi pare rau nu imi place sa dau vesti proaste dar asta se intampla in astfel de cazuri te pupai
Relatia voastra se va subtia din ce in ce mai mult, pana se va rupe, asa cum este de fapt normal.
Stai linistita! Atata timp cat exista incredere relatia voastra o sa mearga.
Eu am avut de asteptat in total aproape 1 an jumate, dupa 1/2 an m-am dus eu la el in Londra, dupa alta 1/2 an m-am dus la el in vara si acum dupa 5 luni vine el in Ro. Am reusit sa trecem peste acest obstacol, avand in vedere certurile zilnice, dar cea mai importanta este comunicarea.
Considera-te norocoasa ca se duce acolo, presupun sa munceasca si nu e ceva permanent, in cazul meu e ceva permanent si de acea o sa intru la facultate in UK.
O zi buna
Draga mea, o sa fie totul bine daca va iubiti, de exemplu am o verisoara tot in situatia ta numai ca el vine la 6 luni acasa si sta 1 luna cel mult si sunt de 3 ani impreuna si se iubesc mult de tot.Si eu sunt in aceeasi situatie iubitul meu e la facultate si vine la 3 saptamani acasa si nu ne sta distanta in calea fericirii si a iubirii.Nu te lua dupa gura lumii ca vai o sa va despartiti ca nu tine o relatie la distanta si chestii, crezi in iubirea pe care v`o purtati si o sa fie bine.Te-am pupaat:*
De cat timp esti cu el?
de vreme ce ma intrebi de 2 luni?
nu poti sa stai cu aia mica cuminte timp de 2 luni, ti-e frica ca o sa il inseli.
pana la urma asta ai sa faci nu?
2 luni nu mi se pare foarte mult, daca aveti incredere unul in celalalt si va pastrati sentimentele sunt sigura ca va fi dragostea la fel de mare sau poate si mai mare important este sa tineti legatura si sa stiti mereu unul de celalalt! nu te panica, sper ca ti-am fost de folos :*
El se va descurca, dar cand o sa vina o sa mai vrea sa fie cu mine? Asta era problema
Timpul va decide asta, nu stie nimeni, dar daca treceti peste perioada asta si veti fi impreuna este foarte probabil sa fie dragostea mai mare si cred ca veti fi mult mai apropiati (bineinteles daca niciunul nu va gasi pe cineva intre timp).
Se spune ca ochii care nu se vad se uita dar eu stiu un singur lucru/ daca va iubiti sinceri si curat nimic nu se uita si se pierde,parerea mea este ca o sa il astepti si va ramane acolo in inima ta pina se va intoarce, banuiesc ca si la el va fi la fel., asta daca te iubeste sincer si adevarat, o zi buna si nu iti face probleme, inima decide