Buna, te inteleg, dar ai sa vezi ca va fi totul bine... e greu sa fi departe de persoana iubita, insa sunt totusi 2-3 luni, eu cred ca poti sa rezisti si intre timp sa te distrezi, sa faci ceea ce iti place, doar tot la tine se intoarce pana la urma.Si prietenul meu a fost plecat 3 luni in Spania la munca si am crezut ca mor fara el cateva zile pana m-am obisnuit cu situatia; am tinut legatura prin telefon si mess si asa s-a scurs timpul mult mai repede si totusi desi mi-era dor de el, m-am gandit ca n-am ce face si nu are rost sa fiu trista ca doar vine el, asa a si fost, a venit acasa si asta a fost anul trecut in vara, uite ca si acum suntem impreuna si ne iubim foarte mult. Distanta va face sa va fie dor unul de celalalt si revederea e super.
Ahm. incearca sa nu te gandesti foarte mult la el. gaseste-ti ceva de facut in timpul liber. iesi cu prietenii... obisnuieste-ti mintea cu altceva... pana vine inapoi
Ioi ce naspa. ai al meu plk dar ne ved odata la 2 saptamana sau macar de 2 ori la 2 sapt.naspa.poate tel va ajuta si netu. te mai duci pe la el prin vizita.veti trc si pest asta daca va iubiti.noroc:*
Sfat... termina!
nu l-ai pierdut!
si chiar daca l-ai pierde, tot nu e cazul sa plangi...
crede-ma, am iubit si eu si...
nu are rost, daca plangi nu rezolvi nimic, asa ca aduna-te, concentreaza-te si nu mai plange
Daca ai iubesti rezisti pentru el, si daca te iubeste se va intoarce l tine cat de repede doar de dorul tau...stiu cum e
Daca va iubiti mult, totul va fi bine.Cum zice Johny, mai ies in oras cu prietenele, te relaxezi. vei vedea ca timpul va trece foarte repede! ( asa am facut si eu cand a plecat prietenul meu 2 luni).