| Kidd ♡ a întrebat:

Buna happy! Iubitul meu pleaka la lucru sad si nu o sa ne vedem 2-3 luni. O sa fie foarte greu mai ales pentru mine.Cand mi-a spus am inceput sa plang. El a incercat sa ma calmeze, dar pur si simplu nu ma pot opri din plans.Stiu ca nu rezolv nimic daca plang, dar este dificila situatia.In plus nu stam in acelasi oras, deci nu ne vedem asa des.Nu stiu cum o sa ma obisnuiesc fara el, fara sa ne vedem atata timp. Ceva sfaturi? Merssi!

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, te inteleg, dar ai sa vezi ca va fi totul bine... e greu sa fi departe de persoana iubita, insa sunt totusi 2-3 luni, eu cred ca poti sa rezisti si intre timp sa te distrezi, sa faci ceea ce iti place, doar tot la tine se intoarce pana la urma.Si prietenul meu a fost plecat 3 luni in Spania la munca si am crezut ca mor fara el cateva zile pana m-am obisnuit cu situatia; am tinut legatura prin telefon si mess si asa s-a scurs timpul mult mai repede si totusi desi mi-era dor de el, m-am gandit ca n-am ce face si nu are rost sa fiu trista ca doar vine el, asa a si fost, a venit acasa si asta a fost anul trecut in vara, uite ca si acum suntem impreuna si ne iubim foarte mult. Distanta va face sa va fie dor unul de celalalt si revederea e super.

5 răspunsuri:
| J0hn a răspuns:

Ahm. incearca sa nu te gandesti foarte mult la el. gaseste-ti ceva de facut in timpul liber. iesi cu prietenii... obisnuieste-ti mintea cu altceva... pana vine inapoiwinking

| niko_3882 a răspuns:

Ioi ce naspacrying. ai al meu plk dar ne ved odata la 2 saptamana sau macar de 2 ori la 2 sapt.naspa.poate tel va ajuta si netu. te mai duci pe la el prin vizita.veti trc si pest asta daca va iubiti.noroc:*

| Wavey a răspuns:

Sfat... termina!
nu l-ai pierdut!
si chiar daca l-ai pierde, tot nu e cazul sa plangi...
crede-ma, am iubit si eu si...
nu are rost, daca plangi nu rezolvi nimic, asa ca aduna-te, concentreaza-te si nu mai plange

| swet girl 22 a răspuns:

Daca ai iubesti rezisti pentru el, si daca te iubeste se va intoarce l tine cat de repede doar de dorul tau...stiu cum e

| Sunny_3214 a răspuns:

Daca va iubiti mult, totul va fi bine.Cum zice Johny, mai ies in oras cu prietenele, te relaxezi. vei vedea ca timpul va trece foarte repede! ( asa am facut si eu cand a plecat prietenul meu 2 luni).