| Titireaza a întrebat:

Buna!
Iubitul meu s-a angajat de un an de zile ca profesor la o scoala.Bineinteles, fiind tanar ma asteptam ca elevele sale sa il admire/ iubeasca platonic, etc.
Dar problema e ca o pustoaica nu inceteaza sa il agaseze, i-a aflat nr de telefon, l-a aflat si pe al meu.I-a zis ca vrea sa fie cu el.Are 16 ani.Nu pot sa cred ca la varsta asta pot fi atat de tupeiste si sa indrazneaccsa sa se dea la unu de 29 de ani care mai are si iubita.
Bineinteles ca iubitul meu a incercat sa vbeasca cu parintii fetei, care sunt plecati din tara.Nu stim ce sa facem.
Eu sunt socata de cat curaj poate avea sa faca toate astea...

Răspuns Câştigător
| h3r a răspuns:

Buna.
Tu ai incercat sa vorbesti cu ea? Sa-i explici ca e doar o copila, iar tu, ca si iubita profesorului aperi ce este al tau?
Ce naiba, este doar un copil de 16 ani, o prostuta care crede ca poate avea lumea la picioare, inclusiv pe profu'. Nu inteleg, cum treaba asta nu are rezolvare? Fata aia ori merita o mama de bataie, ori data afara din scoala.
Incercati sa vorbiti cu parintii inculpatei, spunandu-le ca fata risca sa fie exmatriculata. Ce face ea este un abuz, aici puteti apela chiar si la conducerea scolii, pana la politie.
Ai grija ca profu' sa nu stea aproape de ea sau sa-i vorbeasca, altfel ea poate minti acuzandu-l de multe fapte.
Cat despre tine draga mea, curaj! Impuna-te mai mult, arata-i cine e posesoarea profului. Iar ea e doar o copila, nu o sa poata sa faca mai mult.

Take care!

4 răspunsuri:
| alinutzu_6299 a răspuns:

Wow... dap tupeista e cuvantu potrivit

Daca ar vorbi iubitul tau cu ea si iar explica pe indelete ca are o relatie frumoasa are o varsta si nu poate avea o relatie cu o minora ca ii e si studenta poate ar intelege daca nu vorbit cu directori sa scada media la purtare zic eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adoptati-o! rolling on the floor
Nu, sincer, la 29 de ani si ne-insurat, tu chiar mai speri?

| KillerWillBeBack a răspuns:

Stim cum este Romania si pitipoancele...Hai ca poate fata nu e pitipoanca dar sa-i zicem,, nebuna dupa tipii mai mari''.
Eu propun sa mergi cu el la scoala.Sa va tineti de mana, sa va sarutati, sa va luati in brate asfel incat sa fie si discret si romantic asfel incat fara sa-si dea seama ca nu poate fi al ei.Ce zici? Primesc o mica apreciere? O funda?happy

| Titireaza explică:

Multumesc pentru raspunsuri!

Ideea e ca parintii tipei sunt plecati in strainatate si... se vede ca in lipsa lor fata a luat-o razna.
Eu am vrut sa ma impun in fata ei, eventual sa am o discutie cu ea in care sa inteleaga ca nu e posibil tot ce vede in telenovele, insa nu stiu daca ar fi atitudinea potrivita.
Zic asta pentru ca cu greu si-a gasit iubitul meu acest loc de munca si chiar eram multumiti ca e un liceu bun, totul era ok...
Nu stiu cum s-ar interpreta daca m-as duce eu la scoala sa "fac legea", n-as vrea sa aiba el probleme.
Din cate stiu eu (am asistat la inceput la o ora de a lui si il si cunosc f. bine) el nu e genul care sa formeze prietenii cu elevii, e rece si calculat la ore, nu face nimic care sa arate disponibilitate sau lucruri din astea...

Noi avem 5 ani de relatie si niciun moment nu mi-a fost frica de faptul ca aceasta fata ar putea sa strice lucrurile intre noi, ba din contra, obstacolul asta ne-a apropiat si mai mult.Insa e deranjant sa ii sune mereu telefonul, sa primeasca mailuri de genul :
"Eu m-am saturat sa vorbesc singura, spuneti-mi daca vreti sa pastram legatura, daca nu... exista destule cazuri cu profi care si-au violat eleve! "
Asta s-a intamplat acum, pe perioada vacantei de vara, deci e in afara scolii si iubitul meu inca nu a vorbit cu doamna director...