"e doar un joc" spun cei mai multi... asa si? cand jucam un joc nu mai respectam pe nimeni? prietenii cu care juca nu te respecta pe tine si nici el nu a zis nimic, ci doar a continuat lipsa de respect. ce esti tu in fata lor? o carpa?
Din moment ce a facut.o s.a cam despartit el de tine. Eu sincer nu l.as ierta pentru ca daca tinea cont de mine si ma iubea nu facea asta nici macar la un joc. Bafta
Ma da cat de geloasa poate fi o femeie?
sa fim seriosi daca te intalnesti pe strada cu o prietena, gata aia e amanta...
Cat imi place cum gandesti.
Big kiss.
Ce dragut >:d<
The biggest kiss from me:*
PS: Imi place avatarul
Știu, pentru tine l-am pus .
Intotdeauna te gandesti la mine de aceea te iubesc asa mult :* >:d
Odododo.
Stii ca mi-esti simpatica?
Dar tu știi că îmi ești simpatic?
Nu.
Nu ce? Nu iti sunt simpatic sau nu stiu ca iti sunt simpatic? Scuza-mi intrebarea dar ma prind mai greu.
E clar că nu știi, altfel nu mă întrebai
Ba da mai dar voiam sa ma asigur
Pot sa te iau acasa? Promit ca te hranesc, ca te mangai si ca ca iti vorbesc zilnic.
Promiți să mă iubești?
Cum iti spuneam si mai sus, te iubesc enorm.
Iti voi spune in fiecare zi ca te iubesc si nu numai ca iti voi zice dar o sa iti si arat.
Bine, al meu ești în acest caz!
Ce dulce esti >:d<
PS: Te iubesc!
Mi-a ajuns la inimioară.
Asta era si intentia.
Tu nu ma iubesti?
Normal că da!
>
Ma speriasem, credeam ca te pierd si eu nu vreau sa te pierd...nu as putea trai fara tine.
Awww!
N-o să mă pierzi, n-o să mă pierzi!
Ma simt mai bine acum.
Noapte buna draga mea Diabla. Somn usor. Te iubesc!
Noapte bună, copilu'. Take care.
Asta cu "copilu' " a fost dura dar asa e:d
"Take care" imi aduce aminte de cineva drag
Te iubesc:*
Daca te iubea si avea o relatie serioasa cu tine nu se saruta cu alta, sau cel putin nu accepta acest joc, sau punea anumite reguli la inceput. Lucrurile astea nu se fac. daca ai putina demnitate si respect pentru tine, atunci gaseste-ti altul
E doar un joc. Daca il iubesti ar trebui sa intelegi(asta pentru cei ce zic chestii de genu: daca te iubea....nu conteaza ca e doar un joc).
In orice caz, eu bag mana in foc ca nu o sa dureze relatia.
Daca te iubeste, nici la un joc nu ar face asta... Teoretic e inselare E un nesimtit
Mai intai analizeaza situatia completa adica discuta cu el si daca el a vrut inseamna ca te inseala si atunci ar trebui sai dai papucii(asta daca nu e la prima abatere)