| Anonim1234567891012131415 a întrebat:

Buna, iubitul meu vine aproape in fiecare saptamana la mine ( el locuieste la 50 de km distanta ) si sta peste weekend. Eu sunt cea care de fiecare data face cumparaturi pentru zilele cand sta la mine, dar el gateste. Sincer eu cheltuiesc mult mai putin atunci cand nu vine la mine pentru ca nu am nevoie de asa multa mancare, dar cum pasiunea lui e gatitul, gateste mult cam de 3 ori pe zi cand e la mine. El nu se ofera niciodata sa puna bani la cumparaturi…am inteles la inceput dar deja devine ciudat pentru ca eu fac cumparaturi duble doar ca el vine la mine…efectiv isi gateste si pentru el…si cam asta se intampla in fiecare weekend. Voi ce credeti, e normal? Sau sunt eu ciudata?

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
4 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Cred ca profita de tine. Crex ca e o mare greseala sa locuiesti cu cineva fara casatorie, fie si in wekend, sexul fara casatorie nu e binecuvântat de Creator si nu aduce fericire pe termen lung și apoi vă mirat de ce nu iese bine.

| Kiran a răspuns:

Daca nu vrei sa ii spui direct problema asta, ai putea ca data viitoare sa cumperi mancare normal, strict pentru tine si pentru el, nimic surplus si vezi daca aduce critici ca de ce ai facut asta, apoi treci la explicat.

| N?s?ud a răspuns:

E normal să mănânce și el ceva cât stă la tine.
Dacă pe tine te apasă aceste cheltuieli mai bine ieșiți in oraș și acolo va plăti el toată consumația.

| andramunteanu a răspuns:

Nu este normal, eu cred ca doar profită, adică totuși e bărbat ar trebui sa fie el cel care plătește mereu, sau sa puneți bani jumi-juma