| stupid002movie a întrebat:

Iubitul meu vrea sa'mi faca sex oral.eu nu stiu ce sa fac. avem o relatie de 9 luni si suntem ft apropiati dar, am nevoie de un sfat.adica daca nu i'ar palce?sad

Răspuns Câştigător
| ellenna02 a răspuns:

Nu te face cu bic-ul decat daca e maximaaa nevoie. Stiu ca doare, stiu ca e ciudat tare sa te cracanezi in fata unei alte fete. dar du-te la salon pentru un epilat cu ceara. in timp nu iti va ma creste, atunci cand creste putin nu e deranjant, nu inteapa nu nimic. Cand am zis salon, ma refeream ca sa te duci acasa la cineva sa te faca cu ceara ei (ca cine epileaza cu ceara acasa sunt femei). nu ai garantia ca nu a mai folosit-o si la alta, la salon macar crezi ca e totul steril. Pupici cu scilipici

12 răspunsuri:
| katy a răspuns:

Pai daca spui ca el vrea,automat ii place. poate te referi la ceva vice versa, adica si tu sa-i faci lui, in privinta asta stai linistita daca stiti sa comunicati totul va iesi ok! iubiti-va mult

| ALeXsSaY a răspuns:

Pai accepta, daca ti-a cerut-o inseamna ca o sa ii placa happy mie imi place sa ii fac oral unei fete (am facut-o doar odata insa) O sa te satisfaca fii linistita, nu trebuie nimic planificat, schitat etc. cand va fi la fata locului va stii unde sa te atinga si ce sa faca. O sa fiti satisfacuti amandoi daca sunteti relaxati. Lasa.ti.va duci de val si tu gandeste-te ca lui ii place sa te descopere mai indeaproape si tie iti place ca el e interesat sa o faca. happy asa ca, accepta!winking

| stupid002movie explică (pentru ALeXsSaY):

Hmm multumesc de sfat:*va suna putin jenant.dar totusi.eh.mai e o problema.pentru placere maxima la atingere pentru el va trebui s afolosesc altceva decat bic.si asta doare ft tare.si mi'e frica de vreo infectie sau daca nu e eficient?

| stupid002movie explică (pentru ellenna02):

Ideea e ca eu sunt ft sensibila, si nu cunosc pe nimeni care ma poate ajuta.iar la u nsalon,.cam cat ar costa? as prefera si eu la cineva acasa dar nu cunosc...

| ellenna02 a răspuns (pentru stupid002movie):

Atunci crema depilatoare. dar creste repede.

| ellenna02 a răspuns (pentru stupid002movie):

Nu te face cu bic-ul decat daca e maximaaa nevoie. Stiu ca doare, stiu ca e ciudat tare sa te cracanezi in fata unei alte fete. dar du-te la salon pentru un epilat cu ceara. in timp nu iti va ma creste, atunci cand creste putin nu e deranjant, nu inteapa nu nimic. Cand am zis salon, ma refeream ca sa te duci acasa la cineva sa te faca cu ceara ei (ca cine epileaza cu ceara acasa sunt femei). nu ai garantia ca nu a mai folosit-o si la alta, la salon macar crezi ca e totul steril. Pupici cu scilipici

| ellenna02 a răspuns:

Sexul inseamna placere, nu? Numai ca in timpul sexului intre oamenii care se iubesc, nu iti pui placerea ta pe primul loc. Tu te ocupi de placerea lui, el de placerea ta. Si. faza cu oralul. atata timp cat igiena e ok... de ce sa nu ii placa? tongue... Tu lasa-l. tu nu ai nimiiiiiic de pierdut!smugsmug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca tea intrebat daca poate, de ce nu i-ar placea?

| stupid002movie explică (pentru anonim_4396):

Eu stiu?:-s.ideea e ca el nu stie cum e si vrea sa ma satisfaca

| Spufulette a răspuns:

O sa ii placa...pentru ca o sa iti placa si tie si din moment ce te iubeste, vrea sa te vada fericita.Cand o sa incepi sa scoti pe gura placerea, o sa vezi ca o sa vrea mai multhappy

| stupid002movie explică (pentru Spufulette):

Zici tu?smug laughing nah.nu stiu cum trebuie sa fac sa fie totul perfect.sa moara acolo si el de placere.adica va fi pentru prima oara cand imi vede zona intima

| Pissy_Andreutzza_1997 a răspuns:

Nu are ca sa nu ii placa daca te iubeste happy