Eu cred ca te iubeste daca nu stiai..margarina chiar e nociva pentru corp, in afara de faptul ca nu ii place lui, probabil stie si de faptul ca nu e tocmai sanatoasa si tine la dieta ta.
Ce pot sa spun, nu crezi ca te grabesti sa traci concluzi gen ''nu ma iubeste'' doar pentru ca nu cumpara margarina.
Daca ti neaparat sa cumperi margarina, de ce nu ii explici ca tie iti place si vrei pentru tine, si nu e drept sa te oblige sa nu cumperi doar pentru ca el nu vrea sa manance.Succes,si nu mai trage concluzii fara rost
Te iubeste mult, va certati voi din orice )
margarina a aparut in timpul celui de-al doilea razboi mondial in America pentru ca nu mai aveau lapte pentru unt, este echivalentul PET-ului pentru sticla daca vrei. e 100% nesanatoasa
incearca unt, daca nu iti place rece, incearca-l cu paine calda, se topeste si are cam acelasi gust cu margarina
+1 pentru electro622. margarina e buna dar e nociva pentru sanatate. ce conteaza ce iti place tie si ce ii place lui? va certati si pe firma periutei de dinti? fa-o pe mijloc. nici ca el, nici ca tine. sa te lase sa iei margarina doar pentru pofta, mult mai rar. si asa amandoi primiti ce vreti. tu margarina ceva mai rar, el faptul ca nu mai ia margarina si te ajuta cu treaba nociva.
Normal ca te iubeste, iti vrea binele, pentru ca margarina e foarte nociva si iti face rau, eu iti recomand untul. Nu te poate oprii din a manca ceva, el iti da un sfat si o face pentru binele tau, se gandeste la tine, nu se pune problema ca nu te-ar iubii
El te vrea natural, tie insa nu-ti place oferta lui, asa ca doresti inlocuitor. Sigur te iubeste.
Sinucide-te sau fa misto-uri mai inteligente.
P.S. Te rog sa nu imi spui ca e pe bune intrebarea, vreau sa cred ca Romania mai are o sansa.
Este o intrebare cat se poate de serioasa!
Cum adică îţi interzice, wtf?
Ce fel de femei sunteţi voi, mă?
Ce fel de oameni sunteţi, dacă lăsa-ţi pe cineva să vă interzică ceva ce vă place?
Ce treabă are el cu ce mănânci tu?