| catzelushdeplush a întrebat:

L-am intrebat pe iubitul meu daca a avut vreodata vreo erectia, si da, va dati seama ca e baiat si e normal, mi-a raspuns am discutat despre asta. Dar sincer voi credeti ca e bine ca l-am intrebat asa ceva? Apoi el m-a intrebat despre excitarea la fete cum e...si nu prea am stiut sa ii raspund si mi-a fost si putin rusine, el stie, dar nu vrea sa imi spuna dar si eu stiu ceva ceva...In fine pe mine m-a interesat sa stiu daca el a avut vreo erectie in timp ce e cu mine. Suntem impreuna de 7 luni, are 20 de ani. De cateva ori l-am mangat stiti voi unde dar avea blugi pe el, credeti ca i s-a produs erectia? Multumesc

4 răspunsuri:
| cherrybomb a răspuns:

Daca are 20 de ani si e cu tine de 7 luni si nu ati facut sex. face eforturi mai sa rezistewinking
la 20 de ani cred ca se urca pe peretid e dorintalaughing

| STEFANXxX a răspuns:

WoW.Eu cred ca da asta e foarte adevarat. Orice baiat normal i se putea scula.

| Houselaurie a răspuns:

Normal ca i s-a sculat.treceti si voi la practica, ca sa vezi cum i se scoala.bafta.

| Mya335 a răspuns:

Daca aveti o relatie cit de cit buna, nu vad de ce ar trebui sa te feresti de asa discutii...Si da, este posibil sa aiba acea erectie prin modul in care ai facut tu.Nu lua in seama comentarii de genu: e prost ca sta cu tine de 7 luni, desi are 20 ani si are ne voie de sex...Cred ca te respecta prea mult daca nu ti-a cereu asta. Bafta
:*