| Just kidding a întrebat:

L-am intrebat pe presupusul prieten daca suntem impreuna si mi-a rapsuns "noi tot timpul suntem impreuna" sau mai sunt faze cand ii zic "merg pana la magazin, vi cu mine sau ne despatim?" si el rapsunde "noi niciodata nu o sa ne despatrtim" si ne sarutam si ne imbratisam in public (inainte numai cand eram la el sau la mine fara sa ne vada nimeni) voi cum interpretati raspunsul lui? tin sa precizez ca am trecut prin multe cu el, doar ca acum se afiseaza cu mine si in fata prietenilor ceea imi da de gandit ca is cu el. Voi ce credeti? PS: Ma suna zilnic ca iesim afara big grin

Răspuns Câştigător
| bluesky a răspuns:

E clar ca apa de izvor ca te place la nebunie. Si da, sunteti impreuna. daca va sarutati si imbratisati in public si va intalnizi zilnic... e clarbig grin

Sa fii iubita!

7 răspunsuri:
| shtephie a răspuns:

Te iubeste :X
Iubiti-va mult!

| irina20 a răspuns:

Sunteti impreuna!
Felicitari!
Lasa-te purtata de val! Va fi ok, va v-ati iubimv-a fi cel cu care vei face dragoste si cel pe care nu-l vei uita ever.

Si intr-un timp de 1 an de zile, te va insela, vei plange, vei suferii si tot singura vei ramane...

...glumeam big grin, e super indragostit de tine! Si sunteti un cuplu! Bafta!

| Turquoise a răspuns:

Nu am inteles bine care e problema :-s nu prea vreau sa ma bag. dar sper ca glumeai cand i'ai zis "merg pana la magazin, vi cu mine sau ne despatim?" straight face

| Relax a răspuns:

Salut, uite hai sa ti zic nu i prea bine sa ii spui ca daca nu face ceva va despartiti, mai bine ii spui odata daca va fi cazu! In rest iubiti-va mult

| Just kidding explică:

Multumesc all >big grin

| gossipgirl_2584 a răspuns:

Te iubeste...
pai. cum zice el, sa nu va despartiti niciodata!
winking

| matraguna1 a răspuns:

Nu trebuie sa vina un raspuns oficial. din acest minut suntem impreuna. vezi cum evolueaza lucrurile si gata. enjoy the moment