| havefun a întrebat:

l`am intrebat pe prietenul meu ce vede cand se uita la mine! si a zis ca ma vede pe mine pe laura! si atat sad si cand m`a intrebat el pe mine i-am spus ca il vad pe el foarte special! ce poate insemna raspunsul lui? dau fundita mersi :*

5 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Pai cine-i Laura,tu,fosta iubita sau Laura celebrului poet latin Petrarca? Si. daca te uiti in ochii cuiva, chiar ca nu vezi nimic, deca irisul.si ce-ti "imaginezi " tu ca vrei sa vezi.Era un banc acum... 100 de ani, intreaba parintii.si avea un final cam asa " Cand ma uit in ochii tai, vad tot Parisul.La care,un rrom, intreaba: Da, magarul meu nu l-ai vazut?"

| psiholoaga a răspuns:

Inseamna ca barbatii nu isi bat capul cu astfel de declaratii subtile. Ei sunt mai pragmatici, asa e natura lor, degeaba faci botic cand el spune ca te vede pe tine. happy Asta si vede. Si asta o sa vada si peste 5 ani. Daca iti va da o replica "vad iubirea vietii mele", nu inseamna ca i s-a schimbat perceptia, ci ca a invatat sa iti spuna ce vrei sa auzi. Asta e un lucru care imi place la barbati: nu despica firul in patru, cu ei "what you see is what you get". Spre deosebire de noi, femeile.

| pink10 a răspuns:

Stii, tu Laura, poti insemna foarte mult pentru el happy Poate nu are curaj sa iti spuna :*

| cOnTexT a răspuns:

Lasati cuvintele faptele CONTEAZA, vrajeala verbala poate orice pusti de 17 ani. in care picati toate oh go on.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Asa sunt baietii,mai directi, obiectivi.

Acum, nu mai ii transa cuvintele pe toate partile.Fii atenta doar la dragostea ce ti-o poarta.