| andreeaaa96 a întrebat:

L-am pupat pe iubitul meu pe gat si el mi-a zis: mi se zbarleste parul de pe mine. Ce credeti ca a vrut sa spuna?

10 răspunsuri:
| claaau a răspuns:

L-ai excitat!

| Jessica007 a răspuns:

Ca i-a placut foarte mult, l-ai excitat si asteapta probabil sa repeti momentul.Bafta!

Elianna
| Elianna a răspuns:

Ca ai nimerit locul sensibil unde ii place sa fie pupat. E foarte bine de stiut asta.Or mai fi si alte locuri, asa ca mai exploreaza.

| Florentina9210 a răspuns:

Nebuno, ai excitat baiatul! laughing

| corbulalbrosu a răspuns:

Ti-a dat de inteles ca senzatia de excitare aparuta in acel moment de sarutul tau a fost intratat de intens incat i s-a zbarlit parul si i s-a facut "pielea de gaina". Se poate traduce si prin acel sentiment unic, de a te simti "in al 9-lea cer" sau ceva similar cu "fluturasii" din stomac.

| Sarlea_Anamaria_2000 a răspuns:

Nu mulți băieții spun așa ceva, dar de obicei când o spun înseamnă că te place.

| SeaCmdog a răspuns:

Ca este una din zonele lui erogene care il excita. Simpluhappy

| Emilian65 a răspuns:

Ca l-ai pupat in punctul sensibil care-l excita foarte tare.

| GeoGH a răspuns:

Un mod subtil sa-ti spuna ca vr sa te zgaltie.

| Oana92 a răspuns:

Intrebarea '' Ce credeti ca a vrut sa spuna? '' e una stupida. Noi nu avem cum sa stim ce a gandit el, cel mai logic ar fi sa il intrebi pe el.

Cel mai probabil l-ai excitat. DAR eu de exemplu, am reactia asta si la un stimul excitant, si cand imi e scarba de ceva si cand aud cum se freaca doua bucati de metal. Asa ca nu ai de unde sa stii exact la ce s-a referit el pana nu il intrebi. Iar asta e valabil in general, nu doar in situatia asta.