| Hellobello a întrebat:

L am satisfacut pe prietenul meu cu mana. Dupa ce a terminat aveam putina sperma pe maini si mi am luat imediat chilotii pe mine pentru ca eram dezbracata. Nu a ejaculat pe mine, dar pot sa fiu gravida daca mi am luat imediat chilotii pe mine cu sperma pe maini? Sunt virgina

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Chiar daca dupa masturbarea prietenului tau, s-ar putea sa fi existat posibile sau mai bine zis probabile resturi de sperma pe degetele tale, acele urme de sperma NU au putut sa ajunga in zona vulvei ''pasaricii'' tale si de acolo IN VAGIN. Din explicatia ta reiese ca imediat dupa ejacularea spermei, tu ti-ai imbracat chilotii, dar pentru a trage chilotii pe tine, i-ai tinut de o alta parte cu totul deosebita fata de cea care sta intre picioare si intra in contact direct cu labile mari, ceea ce a facut sa devina imposibil contactul dintre ''pasarica'' si orice urme de sperma. big grin

7 răspunsuri:
| HazelEyes77 a răspuns:

In nici un caz.

| Pool77 a răspuns:

Nu va inteleg, daca sunteti proaste de ce mai faceti nebunii?

Daca esti imatura si stii ca n-ai habar, de ce te mananca?

Intereseaza-te, documenteaza-te inainte si dupa fa-o frate, toata ziua 14 partide, nu e o problema, dar nu mai veniti cu intrebari de genul in **** mea ca deja sunteti enervanti.

Răspuns utilizator avertizat
| Kimball a răspuns:

Nu nici vorbăhappy

| Suki08 a răspuns:

Atata timp cat nu a intrat sperma in vagin, nu ai cum sa fii

| mxg a răspuns:

Poti ramane gravida. (la creier)
Sunteti extrem de penibili cu intrebarile astea.

| Zamfir_Luisa_2000 a răspuns:

Nu,pentru că:
Pt a rămâne gravidă, trebuie că sperma sa INTRE in vagin, nu să îl atinga