| Eu_8005 a întrebat:

La 15 ani la inaltimea de 1.68 cat ar trebuia sa cantareasca o fata?big grinbig grin

13 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

58 de kg.

neluL
| neluL a răspuns:

50-55 kg - pentru un model

| missbee a răspuns:

58 de kilograme. Dacă vrem să fim modele pentru catwalk fără cur și țâțe, atunci 50. Dar 58 e sănătos. ^^

| Nobodyy a răspuns:

Ca o fata sa arate bine [nici grasa nici slaba] trebuie sa aiba cu cel mult 10 unitati mai putin decat inaltimea. In cazul tau ar trebui sa ai cel mult 58 de kg.
~Yoni.

| catalina_2916 a răspuns:

In jur de 55kg.

| Cocodrilo a răspuns:

O fata sub 22 ani (15 ani),, are voie" sa cantareasca cel mult 67, 5 kg ceeace corespunde unui BMI (Indice de masa corporala) de 24.
Daca are pana in 82 kg (BMI = 29) este considerata,, supraponderala". Peste 82 kg incepe obezitatea.
Cei supraponderali NU sunt considerati bolnavi. Recomandarea medicului este doar sa fi mai atenti la mancare si sa faca miscare mai multa (ultima, adica miscarea, se recomanda TUTUTOR, chiar celor in carucior de invalid).
Aceste valori si recomandari sunt date de un anume professor Tim Cole de la Institutul Pediatric din Londra.

In schimb, nimeni pe lumea asta nu-ti poate spune (cu atat mai putin impune) cat trebuie sa ai ca sa arati,, bine" sau sa fii,, model".
Apropo de modele, in Franta si Spania nu esti acceptat ca model daca ai un BMI subponderal (subnutrit, slabanog).

Asta ne spune logica si stiinta. Ce le place baietilor este in functie de gradul de minte si de educatie propriu, nu de kilogramele tale.

Formulele cu scaderea unor unitati din inaltime nu sunt stiintifice. Imi dau seama ca unii au scris aici alte pareri. Treaba lor :-).

| chakuza a răspuns:

60 kg.

| SEXobeat a răspuns:

Eu am 1.65 si am 47 kg si is super bine
nu-s anorexica
dupa parerea mea ar trebui sa ai vreo 50-53 kg
la 60-65 deja ai slanini, sunci care spanzura dupa tine [la h 1.68]

| Eu_8005 explică:

Ms pentru raspunsuribig grin

| Iulianpatrascuiulimihai a răspuns:

Intre 60 si 65

| LoveMe_1523 a răspuns:

Normal ar fi vreo 58 kg pentru ca se fac 68-10 deci vreo 58 dar daca ai mai putin sau mai mult nu este neaparat o problema ( daca ai mai mult poti skapa d ele printr-un program d viata echilibrat ) pup sper ca te-am ajutat... funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-a spart rasunsurile lui nelu si grecului12, ba vere, sunteti dati naibilea rolling on the floor la virsta de 15 ani nu trebuie sa-ti umblii la silueta breeeeeee, daca parintii tai nu au avut grija de tine nu este problema, IMPORTANT de stiut ca orice fata care incearca sa tina o cura de slabire pina la virsta de 18-20 de ani poate avea succese inversibile asupra glandei tiroide, jucati-va si o sa vedeti urmarile, Doamne fereste!

| Innashow a răspuns:

Eu am 49 kg si 1.68winking