| Kamiiiiiiiiii a întrebat:

La actualul loc de munca am cunoscut un baiat care imi place mult, ma atrage. Si el ma place, nu ii sunt indiferenta ( asta reiese din unele gesturi pe care le face fata de mine ). Dar el are o asa zisa relatie cu o tipa maritata care are copil. Nu cred ca e ceva serios..sunt amanti. Eu cat de curand o sa plec de la locula asta de munca da vreau sa tin legatura cu el, sa ia el initiativa si nu stiu cum sa procedez. Sunt foarte dificila greu gasesc un baiat sa fie pe placul meu si nu vreau sa il ratez. Sa fac eu primul pas? Ms astept raspunsuri!

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Bineinteles ca este indicat sa preiei tu initiativa deoarece chiar daca el te place in mod sigur el nu cunoaste care sunt sentimentele tale fata de el si cu atat mai putin dorintele tale. Nu ai absolut nimic de pierdut chiar si in situatia in care incercarea ta nu se va finaliza printr-o relatie stabila cu el. Curaj deoarece doar asa poti spera sa castigi in viata! Succes.

16 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Lui ii place de tine?

| Nomoreregretstb a răspuns:

Te asigur ca mica lui aventura "joaca de-a amantii" nu e serioasa, asa ca preia tu initiativa, o sa merite happy

Răspuns utilizator avertizat
| UnBroken2016 a răspuns:

NU nu NU! TU esti fata, nu vezi ce zice lumea pe aici? Tu trebuie sa nu faci absolut nimic, mai bine sa il pierzi si dupa sa bocesti nopti intregi ca nu e langa tine.

| DeeaMarry a răspuns (pentru UnBroken2016):

Adevarul e ca asa bucatica ar pierde. Inchipuie-ti ce barbat e asta de nu are curaj sa-i spuna fetei ca o place. Noi fetele suntem in stare sa ne scoatem ochii una alteia, doar sa nu pierdem un barbat cu un asemenea caracter. De curaj nu mai zic nimic. Aur curat.
Cam asta gandim noi fetele cand pretindem ca el sa faca primul pas.

| UnBroken2016 a răspuns (pentru DeeaMarry):

Da, cand e unul cu o munca "mediocra" si doar asa de treaba, nu se omoara pentru el. Daca era director de banca si altele, nu stia cum sa ii atraga mai mult atentia sau sa spuna " ah ce m-as plimba cu tine in masina aia" sau alte apropouri "subtile". Aur curat

App, pana sa ma faci ca alte inteligente misogin, am vazut mult chestia asta asa ca... Daca vrei sa insulti cauta ceva bun.

Departe de mine gandul de a te insulta.
Cu cat barbatul este mai atragator, inteligent, sarmant etc., cu atat mai mare e satisfactia unei femei de a fi curtata de el, fara "apropourile subtile" de care pomeneai mai sus.
Nu mi se pare cu nimic speciala femeia care face primul pas. Adica vrea sa dovedeasca ce? Ca nu e groaznic de urata? Pentru ca majoritatea barbatilor s-ar lasa "cuceriti" de o femeie nu foarte uratica, fie si doar pentru o noapte. Ca doar nu au nimic de pierdut.

Am vazut eu prea multe chestii de genul pana acum. Am lucrat prin multe locuri si mai peste tot unde era un tip bine, toate fetele roiau in jurul lui si se invitau singure la un suc sau mai stiu eu. De acum in colo sunt curios, sa vad femeile cum sunt. Cand un tip e ca IAn ala, esti fata, presupun ca te uiti la jurnalele vampirilor sau um se numeste, toate sar pe el. UIta ca " trebuie" el sa faca ceva.

Eu as fi genul de fata care si-ar cumpara singura un suc si s-ar aseza undeva nu prea aproape, dar nici prea departe de el, cu un aer nici de indiferenta, dar nici de interes. Sunt sigura ca as avea mai multe sanse decat oricare din tipele alea, asta presupunand ca am un aspect fizic placut. Sau, in cazul in care deja purtam o conversatie, un iq decent. Toate astea daca imi place tipul.
Fetele sunt de multe tipuri, o sa ai ce observa.
Nu ma uit la Jurnalele vampirilor, insa "tactica" de mai sus a functionat pe tipii care mi-au placut pana acum.

Cand vine vorba de "cine plateste" nu a fost vreodata o problema. Mereu mi-a placut sa platesc eu pentru ca sunt mai narcisist si nu accept ceva de la altul. Dar e totusi de om bine crescut sa vezi o fata care incearca macar sa spuna " stai ca pun si eu" si sa refuzi. Nu ca se asteapta sa platesti tu ca "trebuie".

Da, macar in privinta asta suntem de acordhee hee.

Daca gandesti asa maine clar vine apocalipsa laughing.

Eu cred ca tine de orgoliul si de bunul simt al fiecarei fete sa vrea sa isi plateasca partea de consumatie. Si chiar sa o faca, nu doar sa vrea.

Eh, cum am zis pe mine ma enerveaza alea cu pretentii ca "trebuie". Eram pe la inceputul anului la o terasa si erau 2 femei care vorbeau. " O sa il iau pe sot doar pe ala care imi aduce un inel de "n" carate ". In gandul meu " o sa mori singura intr-o casa plina de pisici. Daca era frumoasa mai intelegeam pretentiile de mare vedeta dar de unde.

| VenomMMA a răspuns:

Nu mai bine plangi decat sa-l ai langa tine?laughing Jesus! Lasa-l sa-ti scape, nu spune nimic, pleaca... Poate o sa gasesti altul. Nah, esti pretentioasa, daca tu te tragi din zei. laughing