Buna!
Dacat-i place chimia te-ai pute duce la stiintele naturii dar din moment ce esti,,varza``la bio si fizica nu ti-as recomanda.
Daca consideri ca esti buna la mate si iti plac calculatoarele ai putea sa mergi la mate-info, sau daca-ti place romana si istoria la filologie. Stai linistita ai timp sa te gandesti.
In legatura cu acomodarea stai linistita o sa fie bine. Poti sai caui dinainte pe facebook si sa vb cu ei.
Si mai bine sa fi ultima dintre cei buni decat prima dintre cei prosti daca intelegi ce zic.
Depinde de liceu, intr-adevar elevii mai mari mai fac,, glume`` dar cat timp te vei intelege cu ei o sa fie ok. In general daca ajungi la un liceu bun si elevii sunt copii de treaba, educat.
Iti urez mult succes. Funda? pls
Stai linistita fata. De gandit o sa ai timp sa te gandesti in timpul anului scolar, iar de colegi si materii nu vei avea probleme... O sa faci fata pentru ca se amesteca elevii buni cu cei mai putin buni si vei avea de unde alege un prieten...
Sper ca te-am ajutat! Funda? Plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Pei daca tu consideri ca te-ai tine bine cu matematica timp de 4 ani de liceu. dar matematica de aia grea. atunci du-te la mate info. poti urma orice facultate.
daca iti place bio, kimie, fizica du-te la stiitele naturii, de aici te poti duce la medicina.
daca te ai bine cu limbile ( romana, engleza, franceza si latina) du-te la filo.
iar la stiintele sociale se pune accent pe geogra isto si romana. te poti duce la drept jurnalism psihologie etc.
du-te la un liceu care e intre. nici prea bun ca sa fii codasa clasei da nici prea prost. unu la care poti face fata.
stai lin ca toti am trecut prin asa ceva, sigur in clasa aia o sa gasesti tu 1 2 pers cu care sa te intelegi, poate chiar mai multi.
la liceu sincer nu se mai fac asa glume ca in generala. da se face caterinca dar nu pe seama colegilor. fiindca nu va cunoasteti nu prea isi permit insa daca face unu vreo gluma despre tine imediat sai tai macaroana ca daca ii permitsi dupa or sa faca toti glume. e de ajuns sa inceapa unu ca dupa incepe toata clasa.
misto de boboci? depinde de liceu. la mine nu se tine cont ca aia e a9a sau aia a11a.
da baietii sunt foarte interesatsi de boboace sa vb cu ele etc dar nu sa faca misto de ele, sa isi bata joc. ei sunt in kautarea unei fete care sa le placa si sa se cupleze cu ea. cel putin asa e la mine...
La a8a nu se alege profil...
Nu-ti mai face atatea griji! Ia viata cum vine.
Si da, este adevarat dar depinde si de liceu... eu trec a10a si pe a9a nu am avut niciun fel de probleme cu cei mari, chiar ma intelegeam foarte bine cu ei. Depinde si de anturaj foarte mult.
WayhaughtK întreabă: