Sigur ca e foarte bine la acea virsta si nu mai degraba, insa e cam devreme sa vb despre asta, mai lasa sa treaca timpul si nu te gindi la asa ceva,
Dupa 17-18 ani, dar nu neaparat la varsta aia, poti si mai tarziu, cand esti tu pregatita, si nu te lasa condusa de "prieteni" care ei o fac, si trebuie sa o faci si tu sa nu ramai in urma, cine rade la urma, rade mai bine, si nu uita, sa fie cu o persoana potrivita si potrejarea e foarte importanta
Viata sexuala o incepi cand simti u...degeaba iti propui tu o varsta ca poate nu va fi asa... poate dai peste Fat-Frumos mai repede si....nah
Da est ff bine...si eu am tot 14 ani si m-am gandit sa imi incep viata sexuala tot pe la 17-18 bv :*
E ok... daca asa gandesti si asa simti... oricum cred ca o sa simti si tu cand e momentu` sa faci pasu` asta... cand vei fi pregatita se va intampla
Da e bine...si eu am 15 ani si aceiasi parere am si eu...cred ca este mai bine pe la 17-18
Nu te grabi, eu tot ma gindeam ca tine, dar acum cand am ajuns la 18 ani, zic ca inca e devreme... Inca nu ma simt pregatita. Bafta
HappynewCenusa întreabă: