| Elena_9064 a întrebat:

La cati ani ste "normal" sa te saruti? Dar sa ai iubit?

Răspuns Câştigător
| DeeaMarry a răspuns:

Atunci cand te indragosteti prima oara! Cand simti fluturasii aia in stomac, cand simti nevoia de al vedea si simpla pronuntie a numelui lui iti aduce un zambet pe fata.
Atunci sa stii ca e momentul potrivit de a avea un prieten. Dar ai mare grija ce ii oferi!

10 răspunsuri:
| DorelSudoru a răspuns:

La cat vrei, macar ma mai amuzati si pe mine cu intrebari de genu'

| Elena_9064 explică:

Este*

| Elena_9064 explică:

Nu mai intelg nimic... Lasa ca o sa vad eu. laughing

| Laurentiu_4547 a răspuns:

Daca saruti pe cineva inseamna ca va si si iubitul tau normal pe la 15 sau 16 ani ar fi foarte bine. Mult succes. Funda?

| mat31new a răspuns (pentru Laurentiu_4547):

Cum zice laurentiu, daca saruti pe cineva o faci pentru ca il iubesti. o fata zicea ca s-a sarutat cu prietenul cel mai bun al ei ca nu stia cum se saruta si el si-a bagat limba si etc...

| Annim a răspuns:

Hmmm Sarut? Cu cit mai devreme cu atit mai bine, nu stiu pentru ceilalti eu cred ca iubirea trebuie sa inceapa de la 15, pare absurd (cind vezi toti hulubasi de 12 13 ani big grin), dar baiatul nu se ataseaza serios de aceasta fata daca e mai mica cu 3, 4 ani,,, Poti crede ce doresti asta a fost parerea mea BYE happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iubit poti sa ai oricand, nu conteaza varsta atata timp cat te simti pregatit, si va placeti reciproc.Sa te saruti, cand ai iubitwinking!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ii asculta pastia k habar nu au ce spun! eu stiu mai bn...deci ascultama pe mn...normal este la 80 de ani..aceasta este cea mai buna varsta pentru asta

| idico a răspuns:

Nu stiu cand.Dar oricum cand ai iubit te saruti cu el.

| FanGutaNumber1 a răspuns:

Fetitso. parca ai avea 7 ani!