Cred ca e a nu stiu cata oara cand vad intrebarea asta, sub diferite forme.
Ca aspecte generale :
1. Viata sexuala la femei mai ales e indicat sa o incepi dupa 17 ani
2. Durerea si sangele nu sunt obligatorii si nu este regula. Depinde de corpul tau, depinde de cat de relaxata si de excitata esti. Depinde de partener cum te ia. Asta pentru durere. Atat pentru durere cat si pentru sange, conteaza si ce fel de himen are femeia. La barbati teoretic nu ar avea ce sa doara.
3. Experienta in sine, daca esti pregatit psihic si fizic sa o ai, este una placuta si speciala, indifierent cu cine o ai. Ideal este sa fie cu o persoana care inseamna ceva pentru tine si pentru care tu la randul tau insemni ceva.
Fiecare are parte de propriile experiente de viata si e inutil sa compari din orice punct de vedere.
Si ca sa nu zici ca sunt pe langa subiect.
Am inceput viata sexuala la aproape 18 ani. Nu m-a durut iar sange a curs asa...o picatura-doua.
A fost placut pentru varsta aia dar acum e mult mai bine.
Nu doar tie iti pare rau ca accepta specimene d'astea...
Multumesc ca ma sustii, dar cred ca ai inteles altceva. Eu am pus intrebarea
La 19 ani, vara pe deal la tara cu o vecina, nu m-a durut dar nici nu am fost prea incantat de aceasta experienta, asta poate din cauza ca nu tineam la ea.
BUNA "psawyer" eu mi-am inceput viata sexuala la 14 ani, nu m-a durut, a fost un sentiment foarte placut mi-a placut la nebunie si inca imi place.Dar de ce intrebi tu ti-ai inceput viata sexuala, te-a durut? Te rog sa-ti scrii si varsta pentru a-ti da niste sfaturi! Te pwwwp!
Am 16 ani si nu, nu mi-am inceput-o si deocamdata nici nu vreau
beausingurlamasamea întreabă: