Niciodata in viata ta de acum incolo sa nu faci o fata curva,asta e gen biletul tau spre esec,este strict treaba ei ce vrea sa faca cu viata si corpul ei,acum sa revenim la intrebare,sexul este ca un fel de obicei,odata ce incepi trebuie sa continui,corpul iti cere mai mult, si totusi nu te sfatuiesc sa iti incepi acest obicei si mai ales cu aceste asazise fete. Daca este cum spui tu, ca toti colegi tai face sex intrei ei tu poti pica de prost, te ia si pe tine odata dupa zice ca ai lasat-o gravida si poate nici nu-i copilu tau si crede-ma e naspa sa ai copi cand si tu esti inca unul, treaba ta, asta e sfatul meu.
(si ar fi indicat sa intrebi si parerea parintilor inainte de orice)
FUNDA DACA TE-am ajutat?
O "curva" este o femeie obsedata sexual. Asa poate fi si o virgină care se masturbeaza excesiv sau o soție fidelă care o face regulat. Nimfomania este determinată de dependenta pe care o avem toti. Ne deranjează femeile usoare pentru că pot răspândi boli si provoca scandaluri, însă nu doar ele sunt implicate în actul sexual pentru a fi încolțite.
La 14 ani iti merge mintea la sex? Vai de capul meu ce minti stricate vi s-au format in ziua de astazi...pe vremea mea, la 14 ani nici macar nu stiam sa sarut
Nu le poţi numi "curve", cretin flauşat! Dacă au prieteni şi fac sex, nu înseamnă că sunt curve, că si mă-ta, retardata aia care nu te-a învăţat să te comporţi, şi-o trăgea cu tac-tu şi nu numai, în afara căsătoriei. Dacă flirtează cu tine orice fata de pe acest pământ, o face ori din plictiseală, ori să facă mişto de tine. Nu te iluziona prea tare că nu o să te *uta nimeni prea curând.
Eşti disperat băiatule câţi ani ai? Şi fetele din clasa de la tine câţi ani au?
Dacă le numeşti cu*ve sunt atât de proaste în cât fac sex şi cu unul de 11-30 de ani sau în ce sens?
In loc sa te uiti dupa fete si relatii mai bine te ocupi de scoala. La ce greseli gramaticale ai facut, as spune ca nu ai mai mult de 11 ani.
Si sa stii ca fetele se uita prima data la cum te comporti, iar tu daca le numesti cum le-ai numit nu vei atrage prea multe.
Prima data cred ca se uita la felul in care te exprimi si scrii in limba romana, asa ca inainte de relatie, vezi cum faci cu gramatica aia
linarkfts întreabă: