De la varsta la care esti capabila sa iti asumi toate posibilele consecinte si de la varsta la care sexul nu mai poate interfera cu efortul tau in a-ti construi un viitor si o cariera de succes. Daca te apuci de sex de la o varsta nepotrivita, nu-ti mai sta tie mintea la invatat.
Când poți suport consecințele și urmările unui act sexual. Și când ești la punct cu educația sexuală
Când sunt suficient de pregătiți fizic și psihic și corect informați despre riscuri, consecințele sexului, contracepție, concepție, consimțământ, o persoana care nu știe nimic din toate astea nu ar trebui să facă sex indiferent de vârsta. Unii sunt pregătiți la 16-18, alții după 20-25 ani, eu personal consider ca undeva dupa 18 ani, minim 16-17, mai jos de vârsta de 16 ani nu văd rostul începerii vieții sexuale, nu aduce niciun beneficiu, nici la fete nici la băieți.
Măcar majori să fiți și să evitați sarcinile ne dorite măcar atâta să faceți.Să nu aibă nimeni de suferit din asta fiindcă sexul iresponsabil ne asumat la niște vârste fragede vă pot face probleme ne dorite ne știute. Cum ar fi o sarcină ne dorită cam asta se întâmpină de cele mai adesea ori... Mai ales fiind și acea vârstă care na își fac apariția Hormonii voi fiind tineri plini de viață.Nu este ceva greși ce vă doriți este absolut normal sau măcar protejațivă să nu vă faceți probleme singuri
Nu exista varsta ideala. Este vorba doar de momentul cand esti pregatit cu adevarat. Sa ma lase cei care vor comenta cu,, dupa 18'', poate pe vremea bunicii, dar nici atunci nu era asa
Cand esti suficient de matur ca sa iti asumi consecintele, stii cum sa te protejezi, stii ce-s bolile sexuale si nu ai de învățat cu carul pentru școală astfel încât sa-ti stea mintea la sex in loc de teme si lectii
Legal din cate stiu cel putin 16.Trebuie sa o faci cand simti si tu ca vrei sa o faci, nu pentru respectivul iubit.care probabil doar aia are in cap...
Eu mi am început o la 12 ani si nu regret absolut deloc, nu ai nevoie de vreo pregătire sau ceva pentru a face asta, te sfătuiesc să încerci și tu dacă ești pregătită
Nu mai induce lumea in eroare si asuma-ti genul! Sau esti hermafrodit?
Fără supărare, dar nu cred că ești în măsură să dai sfaturi aici. Oare tu chiar ai fost atât de pregătită să o faci la vârsta ta? Sau cumva mai mult ți-ai stricat viața și copilăria? Nu ai ce plăcere sexuala să simți la 12 ani, scuză-mă că îți zic, iar să facă numai pentru satisfacția băiatului, este greșit. Ce beneficii îți aduce sexul la vârsta aia? E complet inutil. Ceea ce îi recomanzi acestei persoane, este grotesc, barbar. O persoana de 12 ani nu face sex în mod voit, ăla se numește viol, constrângere, cum probabil a fost și la tine, deci despre ce vorbim? Dacă tu ai făcut o greșeală, nu înseamnă că trebuie să recomanzi și altora. Să nu mai zic că la varsta aia educația sexuala e aproape de zero și poate să rămână ușor gravidă, ceea ce îi va distruge viața.