Nu fratioare, stai chill ai vreme. Pana la 17, 18 ani ai tot timpu din lume.
Numa bine!
Spui asta deoarece, ''amici'' tai se dau mari ca au prietene sau ca au avut '' multe'', frate stai linistit ca ei au relatii de 1-2 saptamani pe baza atrageri fizice, la varsta asta nu prea gasesti ''iubire'' ci doar atractie. Stai calm si nu te stresa, nici nu o sa-ti dai seama cand te faci cu o prietena [''gagica''] cum ii spui tu.
E si rusinos, si imoral dar si nesanatos. Rade gasca de tine, tu pe ce lume traiesti?
Eu?
NU, nu mă refeream la tine! Glumeam cu băiețelul care a postat întrebarea, tu oricum ar trebui să fii fericit că nu are cine să te enerveze!
Dar mi as dori pe cineva crede mă.
Da, te cred, vrei neapărat să cunoști pe cineva, care să-ți "toace paralale", așa cum se exprima cineva mai sus
Și zilele, și timpul..., și...
Apoi, să vezi cum vii și soliciți ajutorul, întrebându-ne "cum să scap de o tipă în 10 zile!"
Da, ai si tu dreptate, că nu stii peste cine dai, m ai ales aici pe TPU,.
Stai linistită că nu are ce să toace, decît nervii ei. Bani nu am.
Ai grijă!
Nu,nu trebuie sa ai depeacum, chiat mai bine, doar de la cat vroiai de la 8 ani , parerea mea este ca dupa 16 este normal
Stai, ba linistit, ca eu am 18 ani si n-am avut vreo gagica, care sa-mi toace paralele si timpul
Bravo mă, inseamnă că ai si parale si timp.
Tocmai asta e ideea, ma Cristi, ca's falit
Si tu
Buna.
Nu este rusinos sa nu ai iubit/a la 14 ani! Tu vezi-ti de copilaria ta distreaza-te si sa-ti stea gandul la scoala.
Bafta!
Daaaa! Mare, MAAARE RUSINE! Ca sa iti rezolvi problema du-te la Tv si spune: VRIAU SA-MI FAC O PRIETENA DA NU GASIESC, VRIAU SA-MI FAC O PRIETENA DA NU GASIESC!
Ca și ăsta?
http://youtu.be/k93T-k4aOcM?t=31s
:))
AmazingONEx întreabă: