Si eu m-am confruntat cu astfel de probleme, si foarte tarziu am aflat ca pot sa iau niste pastile, acum nu se mai gasesc acel tip. Cel mai bine e sa intrebi medicul, chiar de familie. Poti pierde foarte mult din cauza acestor emotii, pe care oricat ai incerca, nu poti sa le controlezi.
Vorbeste cu parintii/medicul/psihologul scolii, niciodata nu stii daca sunt doar emotii sau semne pentru ceva mai serios cum ar fi Anxietatea, Hipersensibilitatea. E drept ca este posibil sa te plasezi "deasupra" acestor emotii, sa le controlezi, sa privesti situatiile care-ti declanseaza emotiile ca pe "nimic deosebit" etc. dar acest lucru poate fi destul de dificil prin autosugestie si necesita si timp.
Sfatul unui psiholog bun sau a unui medic nu strica deloc. Mai ales ca acesta din urma iti poate prescrie unul din tipurile de sedative existente pe piata pentru calmarea emotivitatii extreme/nervozitatii, daca va considera necesar acest lucru.
Bafta!
Bea un ceai de musetel si incearca sa te calmezi
daca nu te ajuta nici asta fa yoga am incercat odata am fost la un curs si a mers
Succes:*
SimpleSergio întreabă: