| Maria_8778 a întrebat:

La fiecare activitate la scoala, fiecare concurs, olimpiada, am niste emotii foarte puternice. Mi se pune un nod in piept, respir greu, mi-e rau, imi vine sa vars, ma doare stomacul.Vineri am o astfel de activitatea la care am aflat ca vine si baiatul de care imi place, si asa emotiile au crescut. Cum sa depasesc sceste emotii?

3 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Si eu m-am confruntat cu astfel de probleme, si foarte tarziu am aflat ca pot sa iau niste pastile, acum nu se mai gasesc acel tip. Cel mai bine e sa intrebi medicul, chiar de familie. Poti pierde foarte mult din cauza acestor emotii, pe care oricat ai incerca, nu poti sa le controlezi.

| PhaseMorphXR a răspuns:

Vorbeste cu parintii/medicul/psihologul scolii, niciodata nu stii daca sunt doar emotii sau semne pentru ceva mai serios cum ar fi Anxietatea, Hipersensibilitatea. E drept ca este posibil sa te plasezi "deasupra" acestor emotii, sa le controlezi, sa privesti situatiile care-ti declanseaza emotiile ca pe "nimic deosebit" etc. dar acest lucru poate fi destul de dificil prin autosugestie si necesita si timp.
Sfatul unui psiholog bun sau a unui medic nu strica deloc. Mai ales ca acesta din urma iti poate prescrie unul din tipurile de sedative existente pe piata pentru calmarea emotivitatii extreme/nervozitatii, daca va considera necesar acest lucru.
Bafta!

| Bubles a răspuns:

Bea un ceai de musetel si incearca sa te calmezi
daca nu te ajuta nici asta fa yogahee hee am incercat odata am fost la un curs si a mersbig grin
Succes:*