| JerbwjGeriUeiG a întrebat:

Bună! La începutul relației sexuale cu partenerul meu ținea undeva la jumătate de oră - o oră iar acum după aproximativ 6 luni îl ține 3-5 min. Și o facem undeva 1-3 ori pe zi. De ce îl ține acum mai puțin?

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu zic sa o iei că pe un compliment că e din ce in ce mai atras de tine.

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Daca o faceti des nonstop cît ai vrea sa dureze 6 ore? M ai răriti sexul odata pe saptamana e suficient nu zilnic ca cîinii turbati.

| relian a răspuns:

La inceputul relatiei altfel percepeai trecerea timpului, decat o faci acum, deci doara ti se pare.
Ai monitorizat timpul cumva, in timp ce tio trageai? Cum ai facut, te-ai uitat la ceas cand ati inceput si iar cand ai terminat, sau de unde minutele alea?
E bun, daca faci sex cu ceasul, pune-l sa si sune laughing Ce spui tu nu prea face sens, nu prea exista.La inceputul relatiei te tine mai putin, apoi cand te obisnuiesti cu partenera, te tine mai mult. Tine si de cit de excitat esti.

Daca faci mai rar cum spune cineva pe aici, o sa termine in 3 secunde nu 3 minute laughing
Daca nu ai cronometrat timpul si bagi minutele alea din top. atunci e doar impresia ta ca atunci tio trageai cu orele acu 3-5 minute.

Sa ia spray de la sexshop, o sal tina mai mult, cam asta e tot ce poate sa faca.
Daca nu, stai asa nesatisfacuta laughing mai baga telefonul inre picioare, pune-l pe vibratii si spune-i sa te apeleze laughing macar sa te apeleze poate, daca il tine sia colo bateria laughing parca vad ca si acolo te dezamageste laughing uita sa incarce bateria la telefon si ramai in mijlocul jobului fara vibratii, trebuie dupa sa suni un prieten ceva sa te ajute laughing

| Emilian65 a răspuns:

1-3 acte sexuale într-o zi sunt cam multe. Dacă vrei sa dureze mai mult un act sexual, faceți sex mai rar. Cred ca dacă faceți sex odata pe zi, în viitor durata actului sexual va creste și veți fi mulțumiți de viata voastră sexuala.

| Marius22222222222 a răspuns:

Deoarece o faceți mult prea des

| Black_Being_1991 a răspuns:

Fiti mai creativi si bineinteles are nevoie si de pauza