Da, din ce spui tu, pare sa te placa, nu ar strica sa-l intrebi, ca sa fii sigura.
Incearca sa scrii ca omul normal de acum inainte, efectiv te doare capul sa descifrezi genul asta de texte.
1) De ce i'ai cerut bluza? Esti egoista, tu la el nu te gandesti. Daca ti'ar fi dat'o el, fara sa fii tu nesimtita, atunci altfel ar fi stat treaba.
2) Eu cred ca x al tau, vrea sa-ti faca lipeala cu alt baiat.
>_>
Depinde.nu`ti poti da seama imediat
poate ca el a zis asta si din gest de prietenie.
mai baga`te cu el in seama, fi deschisa si deschide subiecte de vorba
Nu a zis "Da-da" sarcastic? daca a zis politicos ar fi o sansa sa te placa bafta!
Pai nu stiu.Ai zis ca i-ai spus ca il placi.Cum a reactionat? Vorbeste cu el si spune-i ca il placi si vrei sa stii daca si el te place pentru ca dqca este asa puteti avea o relatie. Daca spune ca te place ar trebui sa iti ceara el prietenia stiind ca si tu il placi. Daca nu o face si sti sigur ca te place cerei-o tu.Astept sa imi spui cum a reactionat cand i-ai spus ca il placi si apoi iti mai spun ca sa stiu. te pup
Tu i-ai cerut bluza si poate ti-a dat-o ca sa nu fie nesimtit sau in semn de prietenie dar se poate sa ma insel asa ca fi atenta la comportamentul lui fata de tine