| GreuMaiEsteSaGasestiUnNumeOriginal a întrebat:

La scoala este un baiat care ma place, ma ia in brate si chestii.Pana azi.Eu tot timpul ii ziceam ca nu-mi place si sa termine(chiar daca nu-mi displace sa flirtez cu el, dar NIMIC mai mult). Astazi a venit la mine si m-a intrebat daca vreau sa ma lase in pace si am zis da, crezand ca se refera la faptul cu luatul in brate si mi-a zis ca de acum o sa ma ignore.Si chiar asta a facut.Noi ne cunoastem demult si eu chiar nu voiam sa se strice relatia de prietenie dintre noisad. Adica faptul ca nu vreau sa fiu cu el nu mi se pare un motiv sa nu mai vorbeasca cu mine si sa nu ma bage in seama.Ba chiar imi face in ciuda, vine la fetele cu care vorbesc si le ia in brate si chestii... Ce sa fac? Sa fac eu primul pas spre impacare? Sau ce ar trebui sa fac? Funda...

Răspuns Câştigător
| oAndyy a răspuns:

Spune-i ca nu vrei sa fiti impreuna, ci doar prieteni. Sa nu se supere pe tine ca ai fost un pic dura cu el, dar era cam lipicios si nu te lasa in pace. Cere-ti scuze si spune-i ca veti fii mereu prieteni buni.
Daca iti place de el spune-i ca nu ti-ai dat seama, dar si tu il iubesti si vrei sa fiti impreuna.

Alege una din variante.

Sper ca te-am ajutat! Funda?

3 răspunsuri:
| ÎngerCretin a răspuns:

Tu ar trebui sa ii ceri scuze...
Data viitoare sa il iei mai usor...
Daca vrei sa te ajut la impacare:
Zii k nu ai vrut sa-i zici asta. Tu te-ai referit k vrei sa fiti doar prieteni.Sa lase gesturile acestea deoparte.
Funda?

| Casa a răspuns:

Pe trebuie sa mergi si spui ca vrei sa te impaci cu el dar faptul ca el poate te iubeste atunci poti spune ca vrei sa fiti prieteni deocamdata pana cand doresti tu, daca il placi? Funda?

| ignore a răspuns:

Vb repede cu el pana nu facea vreo tampenie. spune-i k tu vrei sa fiti pr dar nimic mai mult (Daca intelege e bine daca nu macar sa stie ca orice ar face no sa iti atraga atentia.