| blackboss a întrebat:

La scoala imi place de o fata de a 5 a, iar eu sunt a 7a si sunt baiat si am 13 ani.Nu stiu cum sa ma bag in seama cu ea.I-am spus deja unei colege sa se intereseze de id si de facebook dar a inceput sa rada si apoi nu stiu ce a facut.Dar cred ca trebuie sa fac totul singur.Dar pur si simplu nu pot sa ma bag in seama cu ea.Ideii?

3 răspunsuri:
| OwlMyGod a răspuns:

In primul rand, nu mai pune alte fete sau alti prieteni sa faca treaba pe care trebuie sa o faci tu.
Asculta sfatul unei fete. Mie sincer nu mi-ar place ca vina cineva la mine si sa-mi spuna ca baiatul X ma place. AS crede ca ma i-a peste picior. Daca iti doresti cuadevarat sa stii daca te place, i-a-ti inima in dinti si du-te si salut-o si spune-i ca ai obsevat-o in ultimul timp si ca iti cam place de ea. Fetelor li se pare super sweet chestiile de genu. happy Ai incredere in mine happy

| Betweengirls a răspuns:

Vorbeste cu ea. Daca iti pui prietenii sa faca asta nu te va ajuta cu nimic.

| NOname000 a răspuns:

De ce sa pui alte persoane sa se intereseze de id-ul sau profilul de facebook al fetei cand poti sa faci tu asta...adica sa il ceri ei personal...sau la scoala sa te bagi in seama cu ea. n-ai nimic de pierdut! ai de castigat! big grin