| Carla12 a întrebat:

La tara la varamea avem o gasca de prieteni si eu m`am apropiat ft mult de un baiat cu 1 an jum mai mic ca mine [el: 11 jum /eu:13] Gandeste parca ar avea 15. Are si unele probleme in familie si mi`e si mila de elsad Tin mult la el si el ma place. Varamea spune ca ne purtam ca si cum am fi impreuna dar... Nu stiu ce sa fac. Sa continui asa...sau? Pareri? [fara vrajeala] Dau funda la cel mai bun sfat. Ms mult:*

Răspuns Câştigător
| underground05 a răspuns:

Doar pentru ca el are unele probleme in familie nu inseamna ca toti trebuie sa il marginalizati.si oricum in dragoste si in razboi totul e permis asa ca, daca tu crezi ca diferenta de varsta ar fi o problema te inseli, si faptul ca are probleme in familie il face sa se apropie de tine si sa fie putin mai diferit decat ceilalti baieti de varsta lui.si datorita problemelor in familie copii se maturizeaza mult prea devreme asta s-a intamplat si cu el. sfatul meu,e sa nu il marginalizezi, poate el cu tine se simte apreciat poate cu tine se simte in largul lui, gandeste.te la cum s.ar simti el daca ar simti ca tu incetul cu incetul te distantezi de el, si oricum cel mai important e ca va simtiti bine impreuna! bafta

5 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Din moment ce de l tara si presupun ca face sc acolo si tuh te duci acolo doar in vacanta nu are rost sa fi cu el si o relatie l distanta ca niste copii de 13 ani e grea.

| Bєíbч a răspuns:

Lasa uh iubirea la varsta de 13 ani laughing Si mai ales sa fi ca unu mai mik ca tine. Pune'te pe invatat si dupa aia iubeste laughing Dk acum la 13 ani iubesti, ce o sa facu la 18?

| dibiiilixuuu a răspuns:

Skumphaa`dc sha` nu stai cu ell? daca the iubesteh daca il iubesthii`.nu conteaza varstHa`...app d pb in familie...nu crd ca sunt asa de imp`tongue deci eu zic sa stai cu elwinking`

| Carla12 explică:

Beibii... ce te bagi tu in viata mea? Nu ti se pare ca aia e problema mea? Am cerut doar o parere celora care vreau sa mi`o dea. Nu te-a bagat nimeni in seama pe tine. Clar?

| Carla12 explică:

Nu ma refeream la o relatie:] Si el e din Hd si eu dintr`un alt oras apropiat si el vine doar in vacanta acolo, la fel ca mine happy