anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună la toți, am așa o istorioară puțin amuzantă, am o prietenă foarte bună, prietenim de mici copii, nu ne-am certat nici o dată în viață, ne mai ajutam la școală unul pe altu, acuma eu am deja 21 și ea are 19, până nu demult era tot ok, până n-am fost împreună la o nuntă la o prietenă mai mare comună, de acolo nu știu ce s-a întimplat cu mine, am impresia că m-am îndrăgostit, mă gîndesc foarte des la ea, chiar în unele momente am simțit gelozie, ce-i cu mine? o cunosc de atâta timp și nici o dată nu am simțit nimic față de ea, absolut nimic în afară de prietenie, o să treacă oare? care ar putea fi motivul, în general ce se întimplă cu mine? :-D de parcă sunt la vârsta aia de 16 ani, vă spun sincer big grin

3 răspunsuri:
| Ioannaaaaaaaaaa a răspuns:

Te-ai indragotit de ea.Cand stai atata timp cu o persoana asa se intampla... vorbeste cu ea, s-ar putea ca si ea sa simta acelasi lucru

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce frumos happy te-ai îndrăgostit măi.

| RedheadOnTheRun a răspuns:

Poate e o chestie de moment, poate chiar te-ai indragostit, vazand-o altfel. Daca vrei sa risti o prietenie pe o relatie, go for it! Eu zic sa mai astepti un pic, sa nu cumva sa fie doar o euforie de moment.