Cand un barbat iti reproseaza ceva de acest gen, inseamna ca-i un mitocan care vrea sa te tina sub papuc, profitand de tine.
Un asemenea om nu te va lua de nevasta, fiindca te considera ca nu esti demna de el, dar profita si se distreaza cu tine, pana in ziua cand iti da papucii.
Cauta-ti altul, dar de data asta nu te mai lasa injosita si manipulata!
Nu ai decât două variante :
- renunți la relație și îți cauți alt partener
- sau vei trăi în genul ăsta de mizerie toată viața cu el
E greu de ales?
Clar el e cel cu borbleme. Am avut si eu unu asa. L-am trimis in origini dupa cateva episoade de crize ca am fost cu un mulatru inaintea lui.
Si ce crezi...sotul meu nici pana in ziua de azi ..nu ca nu stie, nici macar nu m-a intrebat vreodata de experientele mele din trecut.
Eu i-as spune ca nu pot schimba trecutul dar acum sunt cu el. Ori accepta prezentul ori distruge relatia cu aceste reprosuri pe care stie ca nu poti face nimic pentru a s himba situatia.
Si El, l-ai dezvirginat Tu?
Buna!
Păi renunță la relație iubitul tau are niste probleme la mansarda.
E chiar penibil să faci observație cuiva legat de trecut.
Ce a fost în trecut a fost în trecut și asta nu mai contează.
Și de ce ar fi o problema dacă ai avut mai multi parteneri? Până la urmă suntem tineri ar trebui sa avem o viață sexuală diversa pana când ne căsătorim.
Eu zic sa te despărți de pampalaul ăla, să te apuci de lucru și să stai o perioada la o prietena sau la părinții tăi până te poți pune pe picioarele tale.
Mulțumesc mult de răspunsul sincer.
Știu ca într o relație am 2 suntem vinovați. Dar voiam sa înțeleg chestia asta cu trecutul. Am început cam de mult sa ma simt vinovata cu tot ce se intampla
Tu ești străină care te chinui să scrii în limba română?
Sau ați vorbit mulți ani într-o limbă străină în casă când erai mică?
Se cunoaște după cum scrii.
Uite că ai scris tu de ce se poartă așa
Eu cam depind de el acum ne lucrând foarte mult poate și asta sa îl facă sa se comporte și mai mult asa?
Eu nu am zis ca de 2 ani nu lucrez eu am spus ca în aceasta perioada stau mai prost cu munca dar chestia cu trecutul este de la începutul relatiiei
Si eu dau partea mea în casa. Chirie cumpărături. Și ce pot. Dar situația despre care vorbeam se întâmplă de la începutul relatiiei
Salut Denisa!, uite, ce iti voi spune aici, te va intrista un pic:
Sfatul meu este sa renunti la aceasta relatie si sa mergi in oras sa iti cauti alt iubit, de ce spun asta? Deoarece el daca iti spune ca petreceai cu fostii tai mai mult sau ca ii iubeai pe ei mai mult, asta inseamna ca el nu e multumit de tine asa ca du-te si cautati alt iubit mai bun, nu e tarziu niciodata sa mergi sa iti cauti altul plus ca noi va cautam pe voi mai mult decat voi pe noi, asa ca iesi in oras intr-o rochita si niste adidasi la moda si 100% ca te va intalni unul care sa te inteleaga din priviri, stai fara griji ca nu esti tu cea vinovata, ci el, ca are niste probleme, iti doresc multa sanatate si iti mai doresc sa faci fata celor mai grele provocari din viata! Seara buna!
Trecutul nu mai conteaza, tu trebuie sa mergi tot mai inainte si sa uiti de a fost in trecut, gandeste-te la ce va urma inainte, Seara buna!
Barbatii sunt gelosi, si fetele invata repede sa tina pentru ele numarul partenerilor anteriori, mai ales aventurile.
Pare ca incepe sa fie frustrat in relatia cu tine, ar fi bine sa nu mai fii dependenta de el financiar, te poti astepta sa se amplifice comportamentul lui pana simte ca esti gata sa renunti.
Dacă nu sunteți casatoriți şi nu aveti copii impreună. Nu inteleg ce te mai ține lângă el...
Buna Denisa! Uite eu îți spun din postura de bărbat! Aqm de curând am făcut aceeași greșeală si mi am întrebat prietena cati au fost De fapt înaintea mea si spre surprinderea mea a mai urcat numărul cu 2?, treaba e ca imediat am început sa fiu gelos, da știu ca nu am niciun motiv pentru ca a fost in trecut si trecutul nu îl mai poți schimba, am stat de vorba cu prietena mea si i-am spus ce Ma deranjează, am discutat etc, in fine câteodată încă mai am moment in care Ma gândesc si Ma enervează treaba asta dar nu am ce sa fac mintea mea Ma bagă in tot felul de filme in care rămân uimit si eu, încearcă sa vorbești cu el, noi bărbați vrem sa auzim un număr cât mai mic, dacă situația nu se rezolva Lasă-l, treaba e ca la mine dacă ar mai fi sa fac încă odată același lucru sigur nu l am mai face, eu am gresit ca am întrebat ea ca mi-a răspuns, dar asta este, eu consider ca fiecare ar trebui sa tina pentru el treaba asta, dacă o sa mai fie o alta relație viitoare niciodată sa nu divulgi numărul este cea mai mare greșeală, pe noi bărbații majoritatea chiar ne deranjează fără sa vrem, Nu știu parca se activează ceva in noi? vorbește cu el raspundei la toate întrebările si pana la urma dai ce vrea sa audă sa vezi cum se potolește exact cum m-am potolit eu, hai te pup ai grija de tine