| FoundYouLover a întrebat:

Buna la toata lumea.Am avut un coleg de serviciu.Eu eram moarta dupa el, desi nu ne stiam de mult.Am lucrat impreuna o luna si inainte sa lucram impreuna, il mai vazusem de vreo doua ori.Mi-a dat impresia ca ma placea si el.Dar nu m-a invitat niciodata sa iesim, iar cand i-am cerut eu numarul de telefon si i-m zis ca mi-ar place sa iesim mi-a spus ca nu poate sa mi-l dea ca are o fosta prietena cu care mai tine legatura si spera ca nu ma supar.Dar normal ca m-am suparat, nu l-am bagat in seama cateva zile, nici macar nu-l priveam. Apoi n-am mai avut puterea sa stau departe de el, stiind si ca nu mai avea mult pana pleca.Am inceput sa-l privesc iar si sa vorbesc cu el.Ne-am si luat ramas bun cand a plecat.Am si plans toata ziua aia si, desi el nu m-a vazut plangand, am impresia ca s-a prins ca am plans si ca motivul era ca el pleaca.M-a privit in ochi, mi-a zambit si mi-a zis sa am grija de mine.Doar ca eu stiam ca el pleaca de la locul asta de munca pentru a se intoarce la celalalt loc de munca al lui, un vas de croaziera in America.Dar o colega de-a mea care stia ca-l plac mi-a zis ca n-a plecat inca, mai sta vreo cateva zile, eu cred ca pana pe 15, ca asa-l rugase sefa sa stea ca sa-i poata da toti banii.I-am gasit pagina de facebook, colega m-a intrebat de ce nu i-am dat cerere de prietenie pe facebook, sau vreun mesaj acolo.Dar eu va intreb: ar avea vreun rost sa fac asa ceva? N-as parea prea insistenta, de-a dreptul disperata? Plus ce mi-a zis despre fosta si faptul ca au trecut doua saptamani cand a plecat de la munca si n-a zis nimic, n-a venit in vizita pe la magazinul unde lucrez, cum facea inainte sa se angajeze, sa salute lumea, ii saluta ca el lucrase acolo si inainte de a lucra pe vasul de croaziera si inainte sa lucrez eu acolo.Sunt chiar un pic furioasa pe el pentru ca a disparut asa, dar trebuie sa hotarasc repede daca are sens sa vorbesc cu el, ca el nu mai are mult pana pleaca din tara.Deci, ce spuneti? Are vreun sens sa vorbesc cu el?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar esti disperata rau. o data ce omul nu ti-a cerut nr de telefon, nimic, se vede ca nu se omoara cu tine. cauta altul. daca continui ce vrei, o sa creada ca esti disperata si poate vrei altele.

| FoundYouLover explică (pentru anonim_4396):

Ai mare dreptate.Multumesc pentru obiectivitate si sinceritate.Nu o sa caut altul deocamdata, ca nu ma simt pregatita, sincer, nu ma aflu la primul esec, am mai avut altele asa ca probabil cel mai bine ar fi s-o las balta de tot cu dragostea, mereu, sa ma obisnuiesc cu gandul ca eu sunt destinata sa fiu singura, chiar daca altii au pe cineva si sunt foarte fericiti in doi. Daca n-am reusit sa am nici o relatie pana la 27 de ani e de prisos sa cred ca voi reusi de acum inainte.Dar nici n-o sa-i dau vreun semn, ma voi preface ca nu i-am gasit niciodata profilul de facebook, mai ales ca el oricum n-are de unde sa stie ca i l-am gasit, nu i-am dat nici cerere de prietenie, nici vreun share sau like sau mesaj.

| anonim_4396 a răspuns (pentru FoundYouLover):

"a ma obisnuiesc cu gandul ca eu sunt destinata sa fiu singura, chiar daca altii au pe cineva si sunt foarte fericiti in doi" nu mai dramatiza lucrurile atata. 80% din "relatiile" din ziua de azi sunt pe interes - te-ai simti mai bine daca ai avea o relatie, dar el ar sta cu tine doar pentru sex? nu cred. stii tu vorba aia, cand astepti mai putin, atunci se investe unu. dar sunt curios de ceva, vrei sa raspunzi bine, nu, iar bine.
de ce zici ca pana la 27 de ani nu ai avut pe cineva, esti urata sau ai pretentii prea mari?

Buna! Am avut pe cineva, tipul arata chiar foarte bine si ma vrea inapoi.Problema este ca nu am avut o relatie adevarata, cum doream eu, in care sa si comunicam, in care sa existe sinceritate si fidelitate.El ma vroia numai pentru sex si doar asta mi-a dat, o relatie bazata strict pe sex si stiu sigur ca mai facea sex si cu altele in timpul cand era cu mine.Cat despre partea cu daca sunt urata, da-mi o adresa de mail/messenger si-ti trimit o poza cu mine daca vrei, sa-ti dai tu cu parerea daca sunt urata sau nu, ca sa nu-ti spun eu ca sunt frumoasa si sa crezi ca doar ma laud.Si nu cred ca am pretentii prea mari, ci mai degraba ca nu am suficienta incredere in mine si nu stiu cum sa abordez barbatii, tehnica mea e complet gresita, e clar.Mai rau e ca mi-am schimbat-o deja de vreo doua ori si tot nu mi-a iesit.

Si daca vrei sa nu vada toata lumea adresa ta de mail/messenger, trimite-mi-o intr-un mesaj privat.

Te cred pe cuvant, nu trebuie sa imi dai poza. cat despre "ex" al tau ce sa zic, nu ai fost prea inteligenta sa il alegi, asta e clar laughing ( nu zic cu rautate). fata de majoritatea macar esti destul de isteata sa nu te intorci la el sperand ca se schimba.

"ci mai degraba ca nu am suficienta incredere in mine" cine are--.
" si nu stiu cum sa abordez barbatii, tehnica mea e complet gresita, e clar" eu stiam ca barbatii fac primul pas si restul, nu femeile. chiar daca mi se pare o prostie, asa e in ziua de azi. cat desspre "tehnica" ta, daca faci ca la baiatul de deasupra nu m-ar mira sa nu mearga. crede-ma ca si eu mi-as pune intrebari daca o fata destul de frumoasa se baga in seama cu mine asa din neant. te intrebi" asta vrea la restaurant si crede ca si-a gasit prostul". de asta e mai bine sa lasi de la tine, si sa se bage altii in seama. nu zic sa arati macar interes, dar nici ca la asta sa ceri nr de tel si nici macar nu va cunoasteti bine. parerea mea, e foarte posibil sa gresesc.

Da, si eu stiam ca barbatii faceau primul pas candva.In ziua de azi nu stiu cum mai e.Am avut prietene care au facut ele primul pas si au ramas cu tipul respectiv.Si pentru cultura ta generala, nu voiam la restaurant, cel putin nu pe banii lui, am suficienti bani sa merg pe banii mei la restaurant daca vreau.Nu suport bani din partea unui barbat, ca asta ma face sa ma simt obligata si sexul din obligatie e de rahat.Cand eram cu fostul, stiam ca daca ma vad o data cu el si nu facem sex, a doua oara nu ne mai vedem.

La faza cu restaurantul nu ma refeream la tine laughing, vorbeam in general.

14 răspunsuri:
| shadow72 a răspuns:

E clar ca faza cu fosta a fost un refuz....nu te mai stresa degeaba

| AnnUshcA a răspuns:

Știi ce as face eu in locul tau? Eu as vorbi cu el si i-as spune ca-mi place de el si ca as vrea sa stiu si impresia lui in legatura cu mine.eu asa i.as spune si stii de ce macar stii un lucru sigur.ca daca lasi mesaje pe fb si nu iti raspunde iti faci tot felul de filme..asa ca mai bine ai vb cu el.m-as bucura sa-ti dea un raspuns arfirmativ, iar daca e raspuns negativ vreau sa-ti spun ca are D-zeu unu si pentru tine

| FoundYouLover explică (pentru AnnUshcA):

Nu as face asta, pentru ca impresia lui in legatura cu mine mi-a parut destul de evidenta cand i-am cerut numarul si mi-a zis ca nu poate sa mi-l dea ca tine legatura cu fosta prietena si spera sa nu ma supar.

| RAY a răspuns:

Nu sti ce pierzi daca nu incerci, dai cerere si vb cu el

| RAY a răspuns:

Da-mi fb lui sa vb cu el

| SkyPilot a răspuns:

Nu are sens. Omul ti-a aratat clar ca nu il interesezi. Si a fost corect cu tine, putea sa incerce sa profite si sa te lase. El te-a respecta pe tine, respecta-l si tu pe el!

| frostxtq a răspuns:

Nu prea are sens sa ii trimiti cerere de prietenie sau sa incepi o discutie cu el, ai parea chiar insistenta si daca nu te-a cautat pana acum, cu siguranta nu doreste nimic mai mult cu tine.

Totusi, daca vrei sa stai linistita, ii poti scrie un mesaj: "Salut, vreau doar sa iti urez mult succes in ceea ce vei face si drum bun! Ai grija de tine." Sa ii spui exact cum ti-a spus el sa ai grija de tine. Ii trimiti mesajul fara sa ii dai cerere e simplu si amical iar daca iti raspunde tu sa nu ii mai scrii inapoi. Cel putin asa va avea facebook-ul tau si daca se va gandi cateodata la tine, o sa te caute.