Au trecut 10 ani in puii mei esti tanara trebuie sa explorezi cat maimulte cearsafuri. adunate si vezi-ti de viata si laal pe ala in pace, de unde sti ca nu e bucuros de faptul ca nu mai e cu tine?
Nem tudom romeno?! Sau care-i faza la tine?
Neutrino iti multumesc pentru sprijin poate nu este chiar un umar pe care sa plang dar parca nu ma mai simt asa de singura
Umarul meu, chiar virtual, iti sta la dispozitie!
Iti multumesc ma bucur ca mai sunt si oameni care nu se grabesc sa judece
Pai d-aia te si obsedeaza relatia respectiva pentru ca singurul loc in care a avut loc este mintea ta. Si, din diferite motive, in loc sa o uiti, tu ai ales sa te agati toata viata de ea si sa o dezvolti. Ce simti tu simti pentru o iluzie si nu un om. Cat despre dragoste, m-as mira sa nu se fi transformat in obsesie, pentru ca dragostea nu prea avea ce s-o mai intretina.
Zic si eu, poate ma insel, dar nici macar nu stiu cum. Trebuie sa inveti cum sa renunti la anumite lucruri in viata, doar asa poti merge mai departe
Krakilla relatia chiar a avut loc am trait o frumoasa poveste timp de 1 an. Cat despre obsesie nu stiu ce sa spun poate ai dreptate. Imi doresc atat de mult sa il vad si sa ii vorbesc incat doar pentru asta as renunta la tot ce am dar nu o fac pentru ca sunt constienta ca mi-as face mai mult rau. Iti multumesc pentru raspuns
Pana nu vorbiti sa clarificati situatia nu-l vei putea uita. Cred ca ar trebui sa iei legatura cu el mai ales ca si el te cauta si simte ce simti tu dupa atatia ani. Indiferent de cum va merge trebuie sa va dati o sansa impreuna ca sa fiti fericiti.nu trebuie sa te complaci in situatia in care esti, cauta-l si vorbeste cu el pana nu e prea tarziu.
Ce spui tu este ceea ce imi doresc sa aud dar nu stiu daca este cea mai buna solutie pentru ca imi este frica de inca o despartire. Stiu ca nu as mai putea face fata si i-as rani prea rau pe cei apropiati mie. Dar am sa ma mai gandesc la varianta de a vorbi cu el doar la telefon. Iti multumesc din suflet pentru raspunsul tau la problema mea
Raspunsul dat de ClaraClara(eu) e cel care iti place pentru ca asta doresti sa faci. Familia care nu stie cat suferi tu de 10 te opreste sa iti gasesti fericirea? Din cate am inteles actualul tau sot e violent uneori, in timp ce undeva e un om care asteapta sa te tina in brate si sa te mangaie din nou pe par. Invinge-ti teama si cauta-ti fericirea. O sa iti para rau daca nu o faci. Ti-o spun din proprie experienta si nu cred ca e o intamplare faptul ca eu mi-am facut cont pe TPU chiar in ziua in care tu ai pus intrebarea.
Nu știu ce sa mai spun. Sa spun din nou ca ai dreptate? Sunt atât de confuza încât m-a încurc in gândurile mele. Știu ca o să-mi para rău. In ultimi zece ani mi-a părut rău de fiecare zi care a trecut si nu am făcut nimic in sensul asta. Trebuie sa încerc să-mi pun ordine in gânduri. Îți mai mulțumesc încă o data
Ar fi mai bine sa ne dai mai multe detalii. De ce este imposibila relatia voastra?
Nu trebuie sa-ti doresti sa il uiti, pentru ca nu se intampla niciodata sa uitam persoanele dragi noua. Ai putea sa te resemnezi cu gandul ca nu-l vei avea langa tine niciodata, cel mult, sau ai putea pur si simplu sa lupti pentru legatura voastra. "Focul" e cu atat mai puternic, cu cat distanta dintre voi este mai mare. Faptul ca nu l-ai putut avea, neimplinirea aceea, te face sa te gandesti in continuare la el.
Daca nici timpul nu a putut inchide aceasta rana, cred ca singura solutie este sa-l vezi din nou, sa vorbesti cu el. Poate nu mai e omul pe care il stii, poate el te-a uitat, caz in care vei putea si tu, probabil, sa inchizi acest capitol al vietii tale. Ai pierdut deja mult timp pretios, chinuita de intrebarea "ce-ar fi fost daca?". Iti permiti sa irosesti si mai multi ani?
Ai dreptate ca distanta face ca focul sa fie mai puternic. Pe noi ne despart cateva tari dar nu asta ma impiedica ci faptul ca vreau sa pastrez distanta pentru a nu-mi face mai mult rau. El este un barbat casatorit eu m-am casatorit intre timp tocmai pentru a trece peste asta dar a fost in zadar. Sunt sigura ca nu mai este acelasi om nici eu nu mai sunt aceeasi dar singurul lucru care a rezistat in timp este dragostea. Cried ca si faptul ca el incearca constant sa ia legatura cu mine nu ma lasa sa renunt. Am incercat de fiecare data sa ma tin tare sa nu reiau legatura cu el si sunt mandra ca am reusit dar de fiecare data am simtit cum se rupea ceva in mine. Acum am ajuns intr-nu punct in care cred ca am sa clachez. Mi-am facut pagini intregi in mintea mea cu ce as avea sa-i spun daca l-as vedea. Dorinta este atatde mare si asta m-a facut sa intru aici poate cu ajutorul vostru voi trece de faza asta in care ma aflu iti multumesc pentru sfaturile tale
Daca voi v-ati vazut cat timp el era casatorit, de ce n-ai tras invataturile? Ai facut acelasi tip de greseala ca si el: te-ai casatorit, chiar daca aveai sentimente pentru altcineva. O casatorie fara dragoste...e un mare chin! Toata viata ta se invarte in jurul acestui barbat. Tu ai fost un om corect si ai pus punct unei relatii sortite esecului, dar nu intotdeauna alegerea corect a este cea care ne face fericiti. Eu nu voi sustine niciodata relatiile serioase in afara casatoriei, dar tu esti un om chinuit, iar eu, o domnisoara psiholog in devenire, care trebuie sa fie sincera. Nu-l vei putea scoate din mintea ta, atata timp cat nu il vei mai vedea inca o data! Exista o sansa mare ca focul sa se stinga dupa acea intalnire, sau sa devina si mai puternic, este ca un jo c de noroc . Ai optiunea de a refuza orice contact in continuare, daca tu crezi ca vei putea, dar nefericirea ta nu va inceta in acest fel. Vei simti mereu un gol, o neimplinire...
Sa vorbesc cu o domnisoara psiholog este mai mult decat mi-as fi dorit chiar si in devenire. Si eu ma intreb de ce am facut greseala de a ma casatori. Poate ca soarta avea alte planuri cu mine dar sti cum se spune omul s-eu mai face si cu mana lui, exact asta am facut eu dar cred ca regretele nu mai au nici un rost acum. Si eu m-am gandit ca poate daca il mai vad odata sentimentele mele se vor schimba sau poate se vor calma, poate imi reincarc bateriile cum s-ar spune dar mi-e frica sa nu fie gresit si mi-e frica ca nu as mai putea face fata din nou unei despartiri. Sfaturile tale si ale celorlalti sunt foarte la obiect, sincere asa cum imi doream dar cred ca cel mai mult ma bucura faptul ca dupa atata timp in sfarsit am spus cuiva toate astea. Este incredibil cum niste straini te pot ajuta. Iti multumesc enorm
Nu ai de ce sa imi multumesti Eu doar sper ca vei face alegerea potrivita, si vei gasi linistea de care ai nevoie, pentru a te putea bucura de viata, ca doar una ai!
Ok Iti doresc toate cele bune
Buna Indeeditworks!
Grea problema! In 10 ani de zile ai reusit sa dezvolti o OBSESIE.Crezi ca viata ta nu merita acordarea unei sanse de "insanatosire"? Nu trebuie sa ne indragostm de visuri, de amintiri si de himere.Viata este mult prea scurta pentru a o risipi cu lucruri daunatoare si inutile.Esti destul de tanara si meriti sa ai si tu parte de o dragoste impartasita.Lumea nu a inceput si nici nu se va termina cu "fostul". Incearca sa gasesti un baiat, daruieste-i dragostea ta si ai sa vezi ca tu si numai tu, fara ajutor sau implicare "externa" poti sa-ti faci un viitor superb.Fruntea sus si multa bafta!
Probabil ca ai dreptate ca poate a devenit o obsesie. Sunt sigura ca oricine merita o sansa dar este mult mai complicat decat am putut explica in cateva cuvinte. Am facut anumite greseli tocmai din dorinta de a uita si a merge mai departe. Sau dovedit inutile dar acum sunt blocata intr-o casatorie unde nu exista dragoste din partea mea dar ma simt obligata sa raman in ea. iti multumesc pentru atentia acordata intrebarii mele
Buna...sti expresia ''cand iubesti pe cinava elibereazal"fa si tu asta si vezi cum o sa te simti.
Pe principiul ăsta merg şi eu când îmi dau sutienul jos.
Steffy as fi vrut sa pot face asta dar nu este asa de simplu. Este extrem de greu sa incerci sa uiti, sa renunti la persoana cu care iti doresti sa fi dar in acelasi timp sti ca asta este ceea ce trebuie sa faci, dar sentimentele te contrazic
OK...atunci puneti intrebrea de ce il iubesti?
Merita sa suferi atat de mult....merita sa iti faci sotul sa sufere?
In atatia ani am avut suficient de mult timp sa imi pun intrebarea asta. Nu stiu daca poti afla vreodata cu adevarat de ce iubesti o persoana, poate ca nu ai nici nu motiv intemeiat dar pur si simplu il iubesti. Eu iubesc la el tot, cum ma privea gesturile lui cum uneori era copilaros iubeam cand stateam ore in sir unul in bratele celuilalt doar sa ne auzim bataile inimi iubeam cand statea si ma mangaia pe par si imi spunea cat sunt de frumoasa, iubeam si faptul ca incepuse sa piarda din podia a capilara fapt pentru care El se rusina si era complexat. Acum ma intreb daca las mai places ca imi inchipui ca poate a facut putina burta poate nu mai are par deloc, poate are riduri eu stiu diferite schimbari care vin odata cu trecerea timpului. Sti la ce concluzie am ajuns? Las iubi si daca las gasi in scaunul cu rotile. Imi este dor de el in fiecare zi. Pe sotul meu nu vreau sa il implic in discutia asta, este doar ce simt eu in sufletul meu. Te asigur ca sotul meu nu cunoaste nimic din aceasta poveste, si said ce nu sti nu te poate afecta. Si asta nu pentru ca nu ar merita sa sufere ci pentru ca nu consider ca merita sa stie tot ce este in sufletul meu. Este incapabil sa inteleaga ce inseamna sa iubesti. El este de parere ca femeia mai trebuie batuta din cand in cand ca sa te respecte si sa te iubeasca
Am inteles, il iubesti pe acest tip.Dar ce te face sa il iubesti si mai mult cred eu ......este ca nu ai cu cine sa il compari.acum intrebarea mea este:tu te-ai casatorit cu sotul tau pentru a trece peste sau pentru al inlocui pe acest om? (este o mica dar importanta diferenta)
Sa STI ca la faptul ca nu am cu cine sa il compar nu m-am gândit s-ar putea sa ai dreptate. Da m-am căsătorit pentru a putea trece peste dar se pare ca a fost greșeala vieții mele. Nu cred ca cineva ar putea sa il înlocuiască. Îți mulțumesc pentru interes sa dezbat subiectul asta cu cineva este tot ce mi-am dorit când am făcut contul asta aici
Buna.eu pot sa te inteleg pentru ca am trecut printr-o situatie asemanatoare.m-as bucura sa te pot ajuta. daca esti de acord putem vorbi in privat.
Imi pare rau dar statutul de junior nu imi permite trimiterea de mesaje in privat. Daca ai ceva sfaturi cu privire la povestea mea le-sai primi bucuroasa
anonim_4396 întreabă:
Mutubal întreabă: