| alexander_9310 a întrebat:

Buna la toata lumea am si eu o problema mai complicata m-a lasat persoana iubita acu o luna si nu pot sa trec peste imi e din ce in ce mai greu imi vin idei de sinucidere in cap ma gandesc asa reusesc sa pun capat suferintei pentru ca nu mai rezist o visez ma trezes noapte sufocat nu stiu cum sa trec peste dragostea mea pentru ia ai netarmuita

Răspuns Câştigător
| DaniAdrian a răspuns:

Am trecut si eu prin aceeasi situatie ca si tine, si din propria experienta poti sa iti zic ca nu am renuntat pentru ca o iubesc prea mult, am luptat pentru ea si am incercat sa-i fiu alaturi tot timpu, incearca si tu, incercati sa vorbiti si sa lamuriti lucririle, mai ales daca aveti o relatie de lunga durata sigur va veti impaca pentru ca o astfel de relatie, astfel de amintiri, clipe petrecute impreuna nu se uita cu una cu doua, ele vor ramane mereu acolo, si tot ele vor fi cele care va vor aduce mereu unu langa celalalt. Sper ca sfatul meu te-a ajutat asa cum eu sper si vreau sa aud numai de bine in legatura cu voi doi. Succes.

8 răspunsuri:
| AndyDeiu a răspuns:

Idei de sinucidere? ....Intreaba-te pe tine..Cate gagici sunt pe pamant straight face sau intreaba pe TPU..si vei afia ca lumea nu s-a sfarsit in 2012 laughing doar o alarma falsa laughing

| Bluebutterfly80 a răspuns:

E normal sa suferi! e normal sa dai timp sufletului sa se vindece!
dar NU este normal sa te gandesti la sinucidere!
viata merge mai departe! nu-ti mai alimenta suferinta gandindu-te mereu la ea! ocupa-ti cat mai mult timpul cu altceva, fa sport, citeste, iesi cu prietenii, incearca sa vorbesti cu alte fete!
nu s-au terminat fetele din lumea asta si daca te-a lasat, inseamna ca nu era ea adevarata ta jumatate! continua sa cauti!
succes happy

| justHISgirl a răspuns:

Stii am avut si eu ginduri din astea dupa mai multe "etape" din viata, insa am trecut peste, stii de ce? pentru ca am inteles un singur un lucru, daca plecam atunci nu mai aveam o sansa la nimic mai mult.stiu ca e greu,iti aduci aminte de momentele petrecute impreuna, regreti anumite lucruri, te crezi vinovat, insa astfel nu reusesti nimic, doar te vei lipsi singur de viitoarele bucurii ale vietii.acum inteleg ca esti confuz,dar incearca la moment cit de putin sa treci peste,nu va fi usor, dar intr-un sfirsit vei reusi si va fi tot bine. tine minte dupa o problema mare, vine o bucurie si mai mare, care crede-ma te va motiva pe viitor, si vei fi multumit ca acum ai gasit putere in tine sa treci peste.Bafta!

| invizibila12 a răspuns:

Inkearka sa iti cauti alta iiubita si vei uita de toate suferintile asa cu am facut-o eu nu am fost fericita cu fostul meu iubit acum is fericita cu alt baiat is asa mod am uitat de toate suferintele

| xVouge a răspuns (pentru invizibila12):

Tu gandesti? Sa-si caute alta iubita? crezi ca e asa de simplu?

| xVouge a răspuns:

Trebuie sa trecem peste orice piedica! nu claca..mergi mai departe. Poate ti se va intampla ceva frumos.
Acum suferinta e foarte intensa, insa va trece, iti spun. Totul e trecator.
Incearca sa-ti ocupi timpul cu ceva. Fa ce-ti place..stai cu prietenii, mai ales in perioada asta.
Dupa un timp o sa fie mai bine.
Nu merita sa-ti pui viata in joc.
Nu merita sa faci asta pentru nimic! Viata e mai presus de orice.
Baga-ti mintile in cap. Gandesti ca un copil, vrei sa scapi cat mai repede de hopul asta..Treci peste el cu capul sus!
Te sfatuiesc ca incepi sa citesti, daca pana acum nu ai facut-o.
Nu citit romane de dragoste. poti incepe sa citesti carti politiste (ceva care sa-ti atraga atentia, sa te faca sa fii concentrat).
Ai grija ce faci. Nu claca!

| xDiana007 a răspuns:

Incearca sa te gandesti ca daca ceva nu a mers bine in relatia voastra atunci poate ca nu va potriveati, nu puteati fi impreuna. Daca crezi ca vrei sa incerci din nou, sun-o spune-i ce simti. Daca nu, uit-o de tot. Incearca sa te indragostesti din nou, de neva care merita.

| ivascudelia a răspuns:

Pai du-te inapoi la ea/el nu mai sta cereti scuze cheamo la o intalnire romantica duo intr-un loc frumos! asta isi doreste fiecare persoana! Macar incearca. Ser ca e de folos