| an0nim a întrebat:

Buna la toata lumeahappy Am si eu problema sa zicem asa deci poate ce voi spune aici pentru unii vi se parea banal Problema sta in felul in urmator imi place de o fata e mai mica de cat mine cu un an in fiecare zi o vad la scoala dar chestia este ca nu am curajul sa ii zic ca-mi place ea pentru ca poate ma va respinge, in fata nu ma pot duce direct sa-i spun ca-mi place ea pentru ca par disperat ajutati-ma voi dati-mi cateva sfauturi cum as putea intra in vb cu ea si sa aflu daca si ii place de mine si binentels daca vrea sa fie pr mea?

9 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Daca pui la punct gramatica, o dai pe spate.winking

| bluesky a răspuns:

Priveste-o, zambeste-i, vorbeste-i, fa rost de id ei si de numarul de telefon. Daca nu incerci nu vei sti niciodata daca te respinge sau nu, asa ca...inainte!winking Succes!

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

În primul rând, orice ai face, fii tu însuţi. Mai devreme sau mai târziu îşi va da seama dacă te prefaci, şi va fi un moment cam amar.
În al doilea rând, vorbeşte cu ea. Pe mess, live, orice...nu te grăbi să o anunţi de intenţiile tale, lasă totul să curgă.
În al treilea rând: Evită să pari cocalar.happy

| Aleluiaba a răspuns:

Uite...: eu am placut un baiat si inca il mai plac. Eu sunt mai mica decat el cu un an.De fiecare data cand ma vedea la scoala se rosea si nu imi zicea nimic, faza e ca si el ma placea si inca ma place, dar faptul ca nu ma baga in seama ma indepartat mult de el adica acum nu mai conteaza asa de mult pentru mine si, asta doar pentru ca nu m-a bagat in seama si ca nu stia ce sa imi spuna.Deci spune-i macar buna ca asta ma facea sa zambesc si, vorbeste cu ea poate te place si ea, fa-o repede pana sa se indeparteze de tine. Succes! big grin

| blunts a răspuns:

Esti i aceeasi oala cu mine... Uite cum faci : intreabati cativa prieteni daca o cunosc.Si daca e cineva care o cunoaste il/o rogi sa iti faca cunostinta cu ea. Si mai departe te descurci tu

| DianaLostInDreams a răspuns:

Mai bine flirteaza cu ea si vezi daca iti raspunde. Dar nu exagera. O privire mai lunga de 2, 3 secunde si ii vei da de inteles ca o placi.Si ai grija sa nu uiti sa zambesti. Daca iti zambeste si ea atunci poti sa rogi pe cineva care o cunoaste sa va faca cunostinta sau macar sa iti lase id-ul ei.Succes.

| Rallu_3508 a răspuns:

Daca incerci ai 2 sanse:sa castigi sau sa pierzi.Asa ca:vorbeste cu o prietena de-a ei si spune-i ca iti place de tipa aia, cere nr de telefon bla bla. Oricum e cu un an mai mica decat tine. Ce poate fi asa de rau? Poate si ea te place si nu a avut curajul sa-ti spuna.laughinglaughing
Stiu din experienta.Succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai... incepi sa o inviti la un suc va cunoasteti mai bine o intrebi daca are prieten ii zici ca iti place de ea ii ceri prietenia si te descurci tuwinking... baftahappy

| an0nim explică:

Ce sa-i spun mai pant3ran3agra si dupa aia sa zica ca sunt disperat nici chiar asawinking