Nu merita. In plus, chiar daca nu mai esti virgina asta nu inseamna ca trebuie sa te culci cu fiecare iubit pe care il vei avea.
''am avut o relatie cu un baiat 1 an de zile si nu am facut dragoste''
evident, la 1 an de zile nu cred ca i se putea scula. inteleapta decizie
Nu stiu, probabil ca nu probabil ca da
nu iti cunosc relatia sa imi dau cu parerea foarte mult dar ma gandesc ca, daca el e virgina nu poate fi atat de disperat dupa SEX mi se pare ca baiatul are ceva educatie si nu e tocmai un golan care vrea sa abuzeze de tine si sa te dezamageasca... si alt lucru important e ca si tu tii la el si sunt sigur ca si el tine si se gandeste ( inca ) la tine. eu zic sa vorbiti frumos fata in fata la o cafea si sa va spuneti ( durerile ) si poate poate va impacati iar daca nu ramaneti prieteni si nu va ocoliti mai tarziu pe strada e frumos ca, totul sa se termine cu bine ai grija de tine
Esti egoista ai stat cu baiatul un an fara sa faceti dragoste, tu nefiind virgina si acum spui ca la el este pe primul loc sexul? Nu mai gandi asa. O relatie presupune sex altfel e joaca de copil. Nu cred ca ai 14 ani sa iesi de manuta pe strada sa te plimbi doar. (sau daca ai, nu lua in calcul ce iti zic). Ai gresit si tu mult.
Doar tu stii daca merita sau nu.Eu zic ca acest lucru a fost un test al relatiei voastre pe care nu l-a trecut. Daca tinea intr-adevar la tine eu zic ca ar fi asteptat sa fii pregatita si te-ar fi inteles.Insa ma mir ca este atat de insistent pentru un virgin. Poate vrea sa faca dragoste cu tine doar ca sa nu fie el singurul virgin din grupul lui de prieteni sau poate chiar te iubeste atat de mult incat nu se poate abtine.Insa daca ai intentii serioase si tu spui ca pentru el doar sexul conteaza eu zic sa nu te impaci cu el indiferent cat de greu iti este pentru ca l-a un moment dat iti vei da seama ca nu te apreciaza decat pentru pat si ca nu este un baiat care are intentii serioase poate nici nu vrea copii. faci cum crezi
Da ai dreptare poate de aceia vrea ca sa nu mai fie singurul virgin ca de iubit nu ma iubeste asta stiu sigur
Intrebarea e daca pentru el se merita sa fie cu o femeie pentru care pe primul loc e abstinenta.
Nu este adevarat ce crezi dar totusi de ce crezi asta?
Tu nu mai esti virgina. Probabil ca primul om cu care te-ai culcat te-a avut mult mai repede decat te-a asteptat asta dar ai pretentii de la actualul fost de parca pasarica ta ar fi sfantul graal. Sexul sa stii ca mai si aproprie oamenii, nu e doar ceva ce oferi tu drept recompensa pentru un catelus cuminte.
Ai vrea sa te ia de nevasta acum sau ce? La varsta asta era normal sa te culci cu el de multisor. Nu zic din prima saptamana, poate nici prima luna dar da-o dracu de treaba ca daca ai stat un an cu el fara sa simti nici-o atractie fizica inseamna ca e ceva in neregula cu tine.
Sexul nu e important cand ai parte de el, cand n-ai si mai ai si 22 de ani e cam cel mai important.
Daca mi-as fi asteptat toate iubitele de pana acum cate 1 an de zile as fi fost un om batran plin de regrete, tineretea nu ti-o mai da nimeni inapoi si s-ar putea sa te blesteme mult timp de acum inainte.
Sincer ma apuca crizele cand vad cum se perpetueaza aberatia asta prosteasca, daca tine la tine asteapta sa fi pregatita. Sa fi pregatita cum? Nu esti destul de uda, ce mama naibii.Cea mai mare aberatie, si o porcarie pe care voi o scoateti pe gura ca sa spuneti frumos ca nu vreti, nu's pregatita, ma doare capu etc. Ar trebui sa scot o carte cu "limbaju secret a femeilor" ca vad ca tare multi baieti/barbati nu pricep o iota din ce ziceti si cum va prefaceti. Terminati cu aberatia asta cu pregaititu, voi sunteti pregatite oricand, dar or nu iti place suficient de el or nu vrei ori vrei sa te excite mai tare. Orice ar fi SPUNE-I nu veni cu aberatia asta.Iar e vorba de relatie de 1 an tu e ceva absolut normal la atata amar de vreme. De cand incepi sa ai partener timpu trece si pe voi pe unele va mananca in... palma sa va maritati la 21, si vreti sa steie si 1 an si voi tot cu figura, "nu is pregatita"? Pana cand vrei sa ti? Acu e perioada de distractie si umbli cu orice baiat/fata care-ti place ai interese si placeri comune, pentru ca n-are nici cea mai mica legatura cu dragostea da asa sunteti voi, faceti pe smecherele cu "nu-s pregatita" si dupa tot voi va aruncati de pe dig si picati in drepresie cand va lasa. Mie mila de prosti care va cad in maini, sincer.Si REALITATEA e ca fetele is tot timpu cu gandu la sex, nu noi, doar ca noi vorbim mia deschis pe cand voi va eschivati, si incercati sa ascundeti gandurile si discutile pe tema sexului.Intotdeauna fetele is cele care se uda in 2 timpi si 3 miscari si is perverse, doar ca voi bateti tot timpu in retragere si aratati cu degetu, ei is d evina, noi suntem sfintele.Hai ma lasi?
Isuse ce minte la fetele de azi
Ce ma bucur ca macar tu ai curaju sa spui lucrurilor in fata.Tot timpu arunca pretextul "o sa ma astepte pana is pregatita" sau " m-am daruit lui" ( parca ar fi renuntat la tot auru din bazarele turcesti ). La fel si la motivu pentru care nu s-a culcat cu el, pentru ca s-a culcat cu primul muuuuult mai repede si acu regreta si so razbunat pe bietu copil.Ea nu pricepe ca imediat o sa le manance sa-si ia sot la 21 ani, iar cand te distrezi, cand stai cu cine-ti place nu cine te umple de conditii? Ai o asa mare dreptate, la 15 ani umbli dupa Counter Strike si sexu e distractie da de la 18 incolo e foarte important intr-o relatie si tineretea nu tio da nimeni inapoi, trebuie sa te distrezi si sa stai cu cine-ti place.Si te cred, daca stateai 1 an dupa fiecare ...Nu zic nici eu din prima saptamana sau luna, da frate dupa 3-4 linistit poti sai dai drumu, da ofticatele astea de fete nu, 2 ani trebuie sa le "curtesti" ca in 1900 Toamna.Tre sa invete ca atunci 1-2 parteneri de aveai pe langa sot erai versat, acu ai 2 in primul an de "activitate" adica pe la 13-14-15 ani ( activitate= de cand te combini cu baieti/fete). Spune tu "Ratonule" daca nu am dreptate.Iar cu faza cu renuntatu treptat ca si pentru un catelus cuminte chiar mi-ai placut.Citatu asta cred ca o sa-l tipesc intr-o carte si fac asife pentru stalpi, sincer
Ft Tare. Si eu am crezut pana la un moment dat ca fetele is sfinte, pan la 15 ani cand m-am trezit si am zis ia stai, pe langa ca's oameni obisnuiti doar joaca baietii pe degete, si de atunci cu me nu le merge, cunosc si "limbaju secret" si nu le mai cred. In sfarsit te-ai trezit si tu sa le inveti ce trebuia mami si tati sa le invete de la 16 ani. P.S. Cati ani ai? Banuiesc vreo 22-23?
Nu ma intereseaza deloc ce crezi tu despre fete si sincer eu chiar ma feresc de barbatii care gandesc ca tine.Eu doar i-am dat un sfat fetei si ma bucur ca am ajutat-o.Nu am vorbit deloc cu tine si nu trebuia sa te amesteci caci eu nu am vorbit cu tine si nici nu vroiam sa o fac.Aici pe TPU fiecare isi zice parerea, iar eu asta am facut.Nu trebuia sa vii tu sa comentezi ce nu iti place tie la femei sau la raspunsul meu caci nu ma intereseaza Asa ca data viitoare cand vrei sa te iei de cineva care a incercat sa ajute o persoana spunandu-si parerea, nu o mai fa caci eu nu am chef sa ma i-au la cearta cu cei de pe aici.Si nu il baga pe Iisus in asta, eu nu are nici o vina ca gandesti tu asa.
Poate fata care a postat intrebarea a fost sincera, voi de ce sunteti rautaciosi si va luati de ea.Acum ar trebui sa zic si eu vai Doamne ce fac barbatii din ziua de azi dar nu o fac din bunul simt ca stiu ca nu toti sunt ca tine si nu ma iau de Dumnezeu. Macar pe el sa il mai respectam.
Am sa iti raspund pe puncte:
1) nevoia de sex este normala la oameni(oameni si delfini sunt speciile care fac sex(dragoste)de placere)
2)personal zi mersi ca a sta la varsta asta un an de zile dupa tine( cum ai reactiona daca in timp ce era cu tine ar merge la altele pentru a-si "goli c-----e)
3) intr-un an de zile tu nici o data nu ai simtit nevoia de a te culca cu el?(daca raspunsul este da atunci nu esti indragostita de el)
4)daca tu consiteri ca dupa un an de zile de "pus grezie"pentru el pe primul loc e numai sexul... fata revizuiesteti valorile morale nu mai suntem pe timpul lui strabunica si nici nu locuim la sat in varf de munte...
P.S. o relatie este tinuta in picioare si de compatibilitatea sexuala. imi cer scuze daca pe alocuri am fost ironic dar sper sa stii sa citesti printre randuri
Ti-am citit si celelalte intrebari si din ele am inteles ca la un moment dat(poate chiar si pana acum 1-2 luni) tu jucai la 2 capete si mai mult ca sigur iti primeai portia de descarcare formonala de cel cu care afirmi in prima intrebare ca esti de 7 ani imi pare rau de al doilea baiat; problema nu e la el ci la tine( daca esti din timisoara sincer chiar as vrea sa iesim la un suc sa vb fata in fata ca asa nu merge)