| Jr._Florin_1992 a întrebat:

Buna la toata lumea. as vrea sa stiu cum pot face sa o uit pe fosta iubita de care m-am despartit de 1 an si 8 luni... nu o pot uita, imi apare mereu in vise.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai probabil daca roiai sa fii cu ea in tot acest timp incercai asta nu?
ei bine gandeste-te daca ai fii cu ea ar mai fii la fel eu cred ca nu.
totusi de ce nu incerci macar s-o uiti ai incercat sa mai fii cu altcineva?
stiu bine prin ce treci dar pur si simplu viata nu e roz sa recunoastem trebuie sa trecem peste si trebuie sa-ti deschizi si tu ochii pana nu va fi prea tarziu in sensul ca doar nu vrei sa treaca cativa ani si abia apoi sa realizezi ca puteai fii acum casatorit ma rog... dupa ce treceau acei ani

| Larisssaa a răspuns:

Iti gasesti o alta prietena. Ea te va face sigur sa uiti de cea veche ♥.
Dar ai grija, nu o fa doar ca sa uiti de cealalta. S-ar putea daca nu o placi, sa renesti alte suflete, si nu cred ca vrei asta. happy
Succes in decizia ta!

| FreakyChucky a răspuns:

Daca o iubesti in continuare o sa te gandesti in continuare la ea, daca nu gaseste pe alta care te iubeste mai mult decat te-a iubit ea, te pretuieste mai mult, iti da mai multa atentie si te face fericit si sa te simti special...big grin

| Dariuspeerta a răspuns:

Ai doua varinate: intoarcete din nou la ea, sau incearca sa iti gasesti alta prietena daca vezi ca nu e cale de impacare.

| Cristi_Sporiș_1994 a răspuns:

Pai intrebarea e, vrei cu adevarat sa o uiti? daca nu, atunci mai da-i o sansa. Daca vrei cu orice chip sa o uiti cea mai rapida cale e sa te culci cu alta fata, dc nu o vagaboanta happy

| kety92 a răspuns:

Cu timpul o vei uita e mai greu la inceput. fiecare am suferit dupa cineva dar viata merge mai departe cu sau fara ea. sper ca ti-am fost de ajutor