Hello, salvarea?!
Mey, neica, daca tu n-ai pic de incredere in ea, ce mai cauti intr-o relatie cu EA!?!
Inteleg ca esti gelos dar acum nu exterminezi toata populatie de frica sa nu ti-o fure altul. Sa fim seriosi, baietas!
Gandeste-te ca pe strada, la tv, oriunde, sunt baieti... din 100000000 de specimene si-ar alege macar 10 de care sa se indragosteasca si sa fie mai buni decat tine, dar daca te-a ales pe mata inseamna ca simte ceva!
Deci, nu ma enerva si las-o moale! E intalnirea fetei aleia, nu a prietenei tale!
Get over it!
Altfel te vedem la stirile de la ora 5 cu hanoracul tras pe cap pe motiv de...
Eu nu stiu cum gandesti tu, dar din cate vad...
Nu poti avea o relatie cu cineva daca tu tot timpul ai ganduri de genul asta. Ce poti sa faci? Sa te duci cu ea in vf unui munte unde sa fiti numai voi doi? Daca tu traiesti cu frica asta, poate sa nu mearga acolo cu prietena ei si sa se "indragosteasca" de un coleg de-al ei.Nu ai ce sa faci, iar daca se va intampla sa-i placa de altcineva, iarasi nu ai ce sa faci. Dragoste cu sila, nu se poate. Si eu sunt gelos, dar nici chiar asa. Si eu vb cu o fata care zi de zi are cate un admirator nou. Ce pot sa fac? Sa-i bat pe toti? Ai 2 posibilitati :
1. Ai incredere in ea si speri ca totul sa fie bine
2. Cauta-ti ce-a mai urata fata sau o baba si asa nu o sa-ti fie teama ca se va da cineva la ea... Bafta!
Pai daca vrea sa-si gaseasa pe altcineva sau sa-i placa altcineva, gaseste oriunde, nu doar la o intalnire cu prietena ei. Dar prietena ei de ce se intalneste cu 3? E cam ciudata treaba.
Daca zici ca nu te poti duce cu ea. ce ar avea impotrvia pr ei sa nu mergi tuh? Tu langa a ta sh ea pe langa voi pana la urma e intalnirea ei e ceva la mijloc.Sa nu mearga. ar trebui sa ii spui motivele tale cred sau sa te dai un mare suparat din motive pe care ea nu le cunoaste o sa stea langa tine. daca merge asta e presupun ca te iubeste trebuie sa ai incredere in ea pentru ca se poate desp de tine chiar si fara motiv >
Trebuie sa ai incredere in ea altfel ce o sa faci mereu? Trebuie sa o lasi... daca o sa ii placa asta e nu a fost ala urma altul intelegi?
Eu i-am explicat ca orice face eu merg cu 2 3 numa sa pandesc si i-am garantat ca nu ma va vedea
Tu nu trebuie sa ii permiti asta fiindca tu esti prietenul ei, ghindestete logic cum tu prietenul ei ii permiti ei sa se duca cu alti baieti? ca sa o convingi dai o intrebare de genul, ce daca pe mine era sa ma invite o fata ca sa ies cu dinsa la o intilnire si eu acceptambi tu cum erai sa te simti? atuncea vei vedea raspunsul, dar daca o sa se duca fara ca ea sa te asculte ap mai bine e si te desparte cu ea, ca daca ea era sa te iubeasca ap nu era sa ei asa alegere.