Da ai dreptate.Si eu gandesc exact la fel, fie ca ma crezi sau nu.Adica oricine are fantezii, dar ar fi dragut sa si le pastreze in cap nu sa le imparateasca de la 14-15 ani sau chiar mai devreme. Putini mai sunt aceea cu capul pe umeri.Ai dreptate
Cand o sa inveti sa scrii mai bine decat copii aia sa ne anunti si pe noi, "adultii".
Doamne, inteligent esti. Oricum "copiii " afla, te-ai gasit tu sa schimbi lumea. De la 12 ani in sus e inevitabil sa nu te gandesti sau sa nu stii ce este sexul deci nu te mai agita. Asta nu inseamna ca toti copiii o sa o faca. Oamenii se gandesc si nu ai cum sa le iei asta. De la ce varsta o fac si cu cine tine de educatia data acasa si nu poti schimba asta.
Nu m-am referit la cei de 12 ani, m-am referit in genera, l sa se gandeasca, si sa doreasca sa faca sex atunci ce mai zici?
Nu tine de nimeni varsta la care oamenii isi incep viata sexuala. Daca parintii i-au invatat ar trebui sa stie ce-i bine si ce-i rau si cand e bine sa faci sex. Hai sa fim seriosi, de obicei cei ce fac sex de la 12 ani nu sunt copii proveniti din familii bune cu educatie de-acasa. Sunt de obicei copii de la tara, copii din familii destramate sau din familii formate din parinti betivi si batausi.Chestiile astea tin strict de parinti. Asa ti-l cresti, asa il ai. Din fata monitorului nu schimbi nimic, iti zic eu! De curiozitate, ce varsta ai?
De ce te intereseaza ce varsta am? Poti sa te uiti la profilul meu si sa vezi.