Stai linistit ca timpul va rezolva totulasa am patit si eu dar chiar nu-mi mai pasa de el acum am pe cineva nou(petru)si chiar ar reusit sa-l uit complet de fostu.Multa bafta si nu te consuma asa mult sa o uiti ca timpul e de partea ta.
1 Nu ii mai dai atentie!
2 Nu ii mai raspunzi la telefoane!
3 Nu te uiti la ea in caz ca va intalniti pe strada ...si daca! doar daca! iti zice ea buna ii zici si tu!
4 Nu ii mai raspunzi la mesaje fie pe mess fie pe tel chiar atat de repede. O lasi acolo sa fiarba 5 min dupa ceas ca o sa ii prinda bine!
6 Orice ar face si orice ti-ar zice Nu te ataci!
Stiu ca e usor de spus dar greu de facut dar daca reusesti iti grantez ca o sa planga dupa tine ( desi nu asta este ideea )
Fa asa cum ti-am zis! Bafta
Cum a spus si neamtzu92... s`ar putea inca sa mai tina un pic la tine si daca te-ar vedea cu altcineva ar fi geloasa si sar comporta mai urat dar daca o sa vada ca nu iti mai pasa deloc de ea o sa te lase in pace. o stiu din experientza .Incearca sa nu te mai gandesti la ea, de cate ori iti zice ceva nu sta ca mutu`, da`i replica sa vada ca nu esti fraieru` de care poata sa-si bata joc oricand vrea. Daca ai de gand sa nu mai dai ochii cu ea ca sa nu-ti mai zica nimic scoatetzi asta din cap : incearca s`o infruntzi direct, nu te feri. Fa`o sa inteleaga ca nu iti pasa de ea si de ce a fost ( chiar daca nu e asa )...pe scurt: platestei cu aceeasi moneda. Sper ca te-am ajutat