Complicata situatie, eu zic sa ii fi alaturi cat e insarcinata, dar sa nu uiti. Explica-i ca o sa ii fi alaturi cat e insarcinata iar dupa ce se va naste copilul o sa va despartiti, desi exista sanse sa te apropi iar de ea si sa o ierti.Eu zic ca o casnicie si o familie nu poate fi fericita niciodata atata timp cat exista o asemenea rana a trecutului. Odata si odata o sa intervina reprosurile.Gandeste-te la copil si iti diresc sa iei decizia cea mai buna, care sa te faca fericit!
Mai baiete, nu mai sunt fete pe pamantul asta? De ce vrei sa cresti copilul altuia? Daca ea a recunoscut ca te-a inselat cu fostul prieten, de ce mai cersesti dragoste de la ea?
Fiecare isi ia propria decizie. Eu nu as mai sta cu ea, te-a inselat odata o va mai face si alta data. Nu as mai putea avea incredere in ea si in astfel de conditii nu as mai putea sta cu ea. De cate ori veti avea o cearta iti vei aminti, este aproape imposibil sa treci peste ce s-a intamplat.
Daca o tii acolo pana naste, va trebui sa o mai tii o vreme dupa ce are copilul si va veti atasa din nou unul de altul. Daca nu e copilul tau? Nu cred ca instanta ti-l va da tie, de obicei copilul este dat in custodia mamei. Naspa situatie, tu esti singurul care poate lua o decizie.
Of...de ce vi se par voua toate alea complicate nu stiu.
E foarte simplu. testul de paternitate se poate face la nastere si am impresia ca e gratis. Asta unu la mana.
Doi...te decizi daca vrei sau nu sa mai stai cu ea avand in vedere datele problemei. Cel mai ok ar fi ca ea sa plece de la tine pana cand se va naste copilul. Nu vad de ce ar trebui sa stea la tine.
Cat despre asa zisul soc...pe bune? Inca te mai socheaza oamenii? te invidiez! Mi-ar placea si mie sa mai am inca acea inocenta necesara.
Si..."Acum ma gandesc sa ma despart de ea iar daca copilasul se dovedeste a fi al meu sa ma duc in tribunal si sa iau custodia copilului"- te gandesti doar? Inseamna ca poti trece peste. Daca nu puteai o dadeai afara pe usa in secunda 2. Cat despre custodia copilului...nu o sa o poti lua. Este practic imposibil sa desparti copilul de mama. Mai ales in Romania. Afara da, se poate. Aici ar trebui ca mama sa fie mult prea denaturata si sa puna constant in pericol copilul ca sa fie decazuta din drepturi sau sa piarda custodia. Cel mult poti spera la custodie comuna.
Oricum..ai multe la care sa te gandesti. Bafta.
Nu mi-as dori sa fi in situatia ta Sa astepti sa se naspca copilu faci testul de paternitare sun foarte mici sane ca in primi 2 ani de viata ai copilului sa fie dat in custodia ta si ei dai liber farte sunt o gramada de femei
Wai frate, nu imi vine sa cred ca s-a putut intampla asa ceva! Nu as vrea sa fiu in locul tau sincer! Si copilul ala nu as vrea sa fie al meu dupa ce m-a inselat, mi-as face alata viata nu cu astfel de persoane! Ce incredere mai poti avea in ea, sa cresti copilu lui altu asa vroia ea, noroc ca a venit prostu ala la usa!
1.Copilul nu are nici o vina sa stii, sa fi alaturi de ea pana se naste copilul, ai grija de ea, doar ca relatia dintre voi poate afecta copilul!
2. O poti trimite la maica-sa acasa pana se naste copilul si ii mai trimiti bani din cand in cand, pui pe cineva sa vada ca sa nu vina fostul la ea si o avertizezi in legatura cu acest lucru, bineinteles ii faci si tu vizite cat mai dese!
3. Poti vorbi cu un avocat bun pe tema asta, nu cred ca te costa mult un avocat si esti pregatit in legatura cu legile!
Testul de paternitate(1000eur) trebuie facut daca respectiva a avut contact sexual cu am2 intr-o anumita perioada cand era fertila si putea sa fie insarcinata, mergeti la medicul ginecolog si estimati varsta copilului!
Daca e copilul tau il tine ea (poate pana la o anumita varsta) si ii platesti pensie alimentara la copil pana termina studiile ( ~ 23 de ani ) daca nu vreti sa fiti o familie, daca vreti sa fi-ti o familie e ok, si daca e copilul 'sogorului' tau il poate tine el cu tot cu ea! Tu esti LIBER si o sa iti gasesti o alta femeie care te va aprecia!
Bananacantareata87 întreabă: