| deiutza_9183 a întrebat:

Buna la toate lumea in primult rand nu am mai intrat demult pe aici si as vrea sa-mi dati niste sfaturi sunt cu pretenu meu de 7 luni cu bune si cu rele ne-am certat ne-am impacat dar am ramas impreuna si ne iubim la fel de mult de la un timp chiar ne intelegem bine dar de la un timp m-am schimbat foarte mult ma supar din orice el are o problema se joaca un joc pe calculator si de multe ori uita din cauza asta de mine si asa nu stiu ce as putea face cine ii de vina ...va rog ajutati-ma...:*

Răspuns Câştigător
| MajorAsshole a răspuns:

Andreea, rezolvarea problemei tale e simpla. Data viitoare cand vrea sa va intalniti, spune-i sa iasa in oras cu calculatorul in brate, sa stea cu el in parc pe banca, eventual sa il si sarute. Astfel va intelege ca trebuie sa aleaga intre tine si calculatorwinking

7 răspunsuri:
| marsy a răspuns:

Joaca il face dependent. dar daca e cu tine, te iubeste ar trebui sa renunte la calculator. Vb cu el in privinta asta.

| georgiana a răspuns:

Incearca sa-l schimbi usor, usor...de ex ai putea incepe prin a va juca amandoi la pc si apoi vezi tu cum il convingi sa renunte la el(sa petreaca mai mult timp cu tine). dar nu-i interzice sa nu mai faca lucrul asta! by`

| cary a răspuns:

Toti baietii se joaca pe calculator si uita de prietenele lor... dar eu sunt de parere ca mai bine se joaca un joc pe calculator decat sa se joace cu alta! te superi pentru ca nu iti acorda atentie... dar provoaca-l...atrage-i atentia...si mai este si posibilitatea sa ii explici ce nu iti convine, zii k vrei mai multa atentie din partea lui si ca nu iti place ca se joaca prea mult la calc in prezenta ta... o sa te inteleaga!

Răspuns utilizator avertizat
| anna_7069 a răspuns:

Calculatoru` e de vina. asa sunt toti baietii...si eu ma certam q fostul` meu prieten pentru chestia asta. juca cs... eu il deranjam. il omorau alti. si atunci isi descarca nervii pe mine`. jocurile fac din ei ce vor.straight face nu incerca sa-i interzici sa nu se mai joace, s`ar putea sa aleaga jocurile.straight face punete in locu` lui... daca ai fi q adevarat pasionata de ceva, q siguranta nu ai lasa acel lucru, pentru a sta de vba q el. mai ales ca,, vbalaia" aia nu va duce nicaieri`. pur si simplu vbiti`. timp de vbit e.` happy de iubit sa va iubiti. asta e tot ce cteazahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Calculatorul îi controlează viața și asta nu este bine. Este dependent de el.
Tu trebuie să găsești soluția de ai distrage atenția și ai face un program în doi, indiferent de situație, loc, timp, spațiu, motiv, scop, etc.
Tu îl cunoști cel mai bine.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apare crysis 2 si cica are vreo 20 de nivele plus ca se poate juca in retea ca pe counter strike rolling on the floor mai ai de asteptat pana sa te bage in seama, si chestia cea mai tare e ca apare de sarbatori chiar cand trebuie sa va plimbati cu cadourile pe la amici sau sa mergeti pe la parinti laughing