Normal ca NU pai eu o iubesc ca prostu. si ea? macar imi putea spune ca nu ma iubeste.
Nu. Daca as fi sigura ca e adevarat, l-as confrunta si am incheia relatia. Nu pentru o alta femeie, ci pentru minciuna.
Ai zis ca iubesti, nu ca stai deja cu acea persoana.Nu esti destul de clar. Dar, daca nu stai cu ea, nu are rost sa te bagi peste relatia ei, nu se stie daca ai sanse, si s-ar putea sa te frigi. Daca stai cu ea, iar ea si-a facut alt iubit, abandoneaza relatia.Nu este de incredere, iar dragostea nu poate invinge perversitatea ei.Stai linistit, o sa-i faca si lui ce ti-a facut si tie.
Poi in primul rand depinde de situatie... daca as afla de la cineva nu as crede din prima si as incerca sa vorbesc cu iubita/ul sa vad ce explicatii imi da daca este adevarat sau nu... daca o/il vad cu altcineva...atunci ii pun cea mai normala intrebare cu mine sau cu el/ea? si atunci alege... daca il/o alege pe el/ea...atunci ii spui ok faci ce vrei e viata ta...si pleci daca te alege pe tine te siguri ca nu sta cu aman2...si te-a mintit daca descoperi ca te-a mintit pleci si nu te mai uiti inapoi... dar daca te insala odata si tu o/il iubesti foarte mult atunci continui cu el/ea... daca te insala de mai multe ori se complica situatia si o lasi balta...parerea mea
Daca tu sti ca i-ai oferit acelei persoane iubire, respect, intelegere, sprijin si ai fost sincer cu ea nu ar trebui sa stai cu ea deoarece nu te merita, daca ai facut si tu greseli stai de vb cu ea si rezolvati problema.
Depinde cu cine sta, daca sta cu parintii ok nicio problema, dar daca sta cu un barbat x-( nici vorba.
PowerKoko întreabă: