E complicat tare. Il iubesti mult e adevarat dar nu dispera. Lasa`l cateva zile sa vezi ce face si nu incepe sa te intalnesti cu alti baieti. Te`ai gandit ca ar putea fi acea razbunare de care ti-a vb mai de mult? Poate vrea sa vada ce faci in momentul in care te desparti de el, daca vei vorbi din nou cu acel baiat venit din Germania sau cu altul etc? Totusi nu trebuie sa pari slaba. E foarte bine sa ii spui ca il iubesti dar nu in exces, e bine sa iti ceri scuze dar nu sa le implori. E prietenul tau, e primul baiat din viata ta, dar nu e si ultimul. ti-ai cerut scuze pentru ca te`ai intalnit cu acel baiat, desi spui tu nu i`ai gresit fizic. Totusi ar trebui sa porti o discutie cu el, sa il intrebi daca te mai iubeste si in functie de raspuns vezi si tu. Daca veti ramane despartiti nu plange, nu te stresa, nu te consuma, doar stii expresia "Cine te face sa plangi nu te iubeste, iar cel ce te iubeste nu te va face sa plangi". Nu e in totalitatea adevarata, dar daca te iubeste cu adevarat lacrimile tale ar trebui sa il afecteze si sa isi dea seama ca a gresit. Daca nu si nu... mai asteapta o saptamana 2 si apoi cautati pe altul. E plina lumea de baieti cum ai spus si tu mai vioi decat el si mai buni si vei vedea asta! Succes!
Ori ai visat asta aseara ori esti o curvulitza in devenire.
In tot cazul, esti un zero barat!
Nu te iubeste! car! daca te iubea te suna si nu suporta sa te lase atat sa suferi! oricata durere ai avea in suflet.asta este, nu ai ce face trebuie sa treci peste asta. Daca te iubeste te cauta...la tel vine la tine... face cum poate sa dea de tine, in cazul tau nu prea vad asta.Imi pare foarte rau pentru tine.si totusi ai facut rau ca ai facut sex asa repede cu el.virginitatea este una in viata.Trebuia sa astepti, nu trebuia sa sari asa in bratele lui, toti baieti pot sa spuna"te iubesc vreau sa fii a mea ca daca nu ne despartim" este sincer o vb de scmecherasi pentru a te baga in pat.Cat despre mama ta, trebuia sa te sustina nu sa-ti faca rau!
Uite tu`l iubesti ar fi cam greu sa il lasi balta.Dar ma gandeam sa ii demonstrezi ca ala cu care ai fost la bar nu e altceva decat un amik.Si am o super idee: Fii atenta il chemi incerci sa il chemi la tine si il suni pe ala cu care ai fost la bar si ii spui tot felul de chestii gen: noi suntem doar amici.el e adevaratul meu iubit iar u nu insemni nimic pentru mine decat suntem prieteni. Daca nu ma crezi vb cu iubitul meu.si etc.Daca nu mrg intreaba-l pe iubitul tau daca te iubeste. spune-i ca i`ai dovedit ca ala era doar un orieten si ca nu era iubitul tau. Asta ar fi destul de bine si a intelege. si incearcal sa il iei si sa-i mai oferi o noapte de sex poate asa isi va da seama. daac nu lasa`l balta. si du-te la celalalt ai 2 variante.SA alegi dintre ei 2 pup sper ca te-am ajutat c cat am putut de bine
pai nu prea stiu.e complicat adica o ia pe ocolite ca ba te iubeste ba ca nu te iubeste.nu stiu fa cumva sa poti afla de exemplu poti : sa te prefaci cai dai papuci sa vezi cum reactioneaza daca zci da bine inseamna ca nu te mai iub daca se zbate pentru tine inseamna ca tine mult la tine.pai nu stiu daca te-am ajutat da la mine a mers.te pup papa
Poyyy e o povestheeee ffffoarthee complicatha.deki eu zic asa sa.l lasi kva timp in pake sa nu.l mai suni si sa inkerki sa ieshy cu alti baieti iar daca el te iubesteee tot el te va cauthaa pentru ca daca nu.l mai suni kva timp o sa i se para kva inneregula ca nu l.ai sunath, iar atunci depinde doar de el ke o sa faca(si daca ieshy si cu alti baieti poathe o sa.l uiti pe el pentru ca pana la urma nu e singurul baiat de pe pamanth)asta e parerea mhea! succes:*:!
Wow. deci lasa`ma mai intai sa-ti spun " cum naiba ai putut sa te culci cu un baiat pe care l`ai cunoscut pe net? , care venise acolo doar sa se culce cu tine? Sfatul meu [si iarta`mi vocabularul ] Da`l in **** masii. vezi ca el nu te vrea. tu dc mai stai in curul lui? inteleg ca primul barbat din viata ta,dar nu e ultimul.vor mai fii atatiaaaaa. Si u daca de acum incepi sa iubesti asa pe oricine, o sa ai numai de suferit, crede`ma. nu e bine ceea ce faci. Incearca sa-ti gasesti pe altcineva, care sa te faca sa uiti dee el. Si nu te mai atasaaa de baieti`. Da`i in colo ca sunt 30000000 pe lumea asta. Gasesti u si unu care sa te merite. nu te grabi ca o sa regreti f. tare. Si cauta si u alt mod de cunoaste baieti, decat astia de pe net. ca doamne fereste nimeresti un nebun de te violeaza, te omoara si dusa esti. Fii si u cu baieti pe care ii cunosti de ceva vreme si despre care stii cate ceva. Si sa nu incepi sa te culci cu ei asa ca o sa ajungi. stii u. Ai grija de tine si nu mai sta dupa prostu asta ca vezi ca nu te merita. Daca nu e de ajuns ca ti-ai pierdut virginitatea cu el cat sa te ierte si sa ramaneti impreuna, inseamna ca nu tu nu esti prea importanta pentru el.