| ExpLOS1OnE a întrebat:

Buna la toti.Am 19 ani si prietena mea are 18.Suntem impreuna de 8 luni, de la o vreme incoa nu stiu cei cu ea, se tot anina de tot ceea ce tine de mine, imi reproseaza multe chestii, dar eu incerc sa fac tot posbilul sa fie bine. Un exemplu anul asta voi intra la universitate anul 1 si ea imi incepe ca te vei duce acolo ca relatia noastra se va schimba, ca una alta.si eu ce sa-i zic? sa nu ma duc la universitate? e o prostie.tot timpul eu iau initiativa.de la o vreme incoace relatia parca e monotona, desi vreau sa fiu cu ea si o iubesc m-am saturat ca mereu sa iau intiativa in miinile mele, e suparacioasa si rareori cind ma intelege, iar eu in asa tempou imi pot distruge totsi nervii dati-mi un sfat va rog!? Tot timpul imi pun poate in mine e problema. dar am inteles ca nu e asa si nu stiu ce sa mai fac

2 răspunsuri:
| marlanuu a răspuns:

Purtati o discutie mai serioasa si vedeti ce merge si ce nu! vezi daca te mai iubeste, daca mai simte ceva pentru tine.macar sa stii un lucru daca tot pleci la universitate!

| Tanya4you a răspuns:

Mda...poate te-a vazut cu vreo fata si e geloasa, ori crde ca odata ce te vei duce la universitate o sa o uiti si de aceea e importat sa ii zici in fieccare zi cat de importanta e ea pentru tine si ca ceea ce simti u pentru ea niciodata nu se va schiba.totul vine din suflet