| dadaaa_7519 a întrebat:

Buna la toti.Am nevoie de putin ajutor.De aproximativ 3 saptamani m-am despartit de prietenul meu.Am avut o relatie scurta, cam o saptamana, dar ne-am apropiat foarte mult si o buna prietena de-a lui nu ma suporta.Cand el se ducea in pauze sa fumeze se ducea si ea repede si-l lua in brate, sarea pe el. Ei nu i-am zis nimic, dar pe mess pe el l-am intrebat daca e ceva si mi-a zis ca sunt doar prieteni. Apoi, in weekend nu ne-am vazut, iar luni, la liceu, parea foarte rece.Pe mess cand a intrat l-am intrebat daca e suparat pe mine si mi-a raspuns asa "uite, imi pare rau ca-ti zic, dar tu mai vrei sa fim impreuna?"Atunci pur si simplu am ramas socata. Urmatoarea zi la scoala cand m-a vazut ca am intrat in curte ne-am privit cateva secunde si apoi si-a intors privirea.Am trecut pe langa el fara sa-l salut.Peste cateva zile, am aflat ca are prietena.Si ca sa fiu socata si mai rau, actuala lui prietena era acea tipa care nu ma suporta pe mine.Colegele imi spun ca el inca se uita la mine intr-un mod diferit, dar nu inteleg, daca a vrut sa se desparta de mine si deja e cu altcineva.Nu cred ca ar mai tine la mine. Ce credeti ca ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| Bombonica_5811 a răspuns:

Sa il dai uitarii acum cat poti, ca pe urma situatia se complica si e mai bine asa decat sa suferi mai tarziu, parerea mea.

1 răspuns:
Răspuns utilizator avertizat