Dar de sarutat nu va sarutati? Incearca sa te aproprii de el, asa de mult in cat sa creezi o relatie. Incearca sa vorbiti despre orice si in timpul saptamanii...
Haha continua oricum tu nu trebuie sa procedezi in niciun fel, o sa te lase el balta când o sa vadă ca vrei mai mult decât sex
Daca iti spune ca nu ai sanse de dragoste din partea lui, de ce mai stai cu el? Inseamna ca si tie iti place situatia in care esti.
Stau cu el doar din cauza ca deja de citeva ori cind suntem impreuna se tot pune pe ginduri iar atunci cind il intreb la ce te gindesti asa intensiv imi raspunde ''ma simti ca nimeni ''eu il intreb ce ai invedere iar el din nou ''ma timti''iar la un moment dat imi spune ''ca se tot gindeshte la faptul de a fi ceva mai mult intre noi''iar la un moment dat se stopeaza si tace nu spune nimic eu incerc tot ceva sa-i spun iar el de parca nu aude
Cred ca a venit timpul sa pui punctul pe "i".Ori cu tine, ori cu cealalta. Daca tii la el si crezi ca il iubesti, ar trebui sa ii spui ca in afara de atractie fizica tu ai si sentimente.
Tu esti femeia visurilor oricarui barbat sa mor daca nu. fara obligatii doar sex.cineva sa ofere o bere acelui baiat ca i norocos rau
Vorbeste cu el si vezi daca simte ceva pentru tine sau nu. Nici sa stai asa cu el, adica tu esti doar pentru distractie.
Nu înțelegi că reprezinți doar o partidă pentru el? Încearcă să vorbești de ceva serios, iar dacă nu acceptă lasă-l.Nu merită să-ți petreci timpul cu persoanele nepotrivite, gîndește-te la viitor. Poate în viitor vei regreta aceste experiențe.
Succese!